Tele2

Alles voor mobiel, vaste telefonie, internet & TV

Contactgegevens

Klantservice

0800-1242

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Storingen

+31 (0)20 – 750 1611

werkdagen 8.00 – 21.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur

Tele2 is een toonaangevende aanbieder van verschillende digitale diensten. Onder andere internet abonnementen, bel abonnementen, mobiele abonnementen en televisie abonnementen behoren tot het aanbod van Tele2. Met name op het gebied van internet weet Tele2 meerdere interessante abonnementen/pakketten aan te bieden.

Inhoud

1. Over Tele2

2. De producten van Tele2

3. Alles-in-1 van Tele2

4. Internet & bellen van Tele2

5. Internet & TV van Tele2

6. Internet van Tele2

7. De voordelen van Tele2

8. Internet vergelijken en afsluiten bij Tele2

Over Tele2

In 1993 werd in Zweden Tele2 AB opgericht. Sinds deze oprichting wist het bedrijf flink te groeien. Na verloop van tijd was het zelfs in 10 landen aanwezig, waarin het maar liefst 30 miljoen klanten had. In 2017 is de Nederlandse tak van Tele2 overgenomen door T-Mobile. Desondanks is Tele2 nog steeds een zelfstandig opererend bedrijf. Dat is dan ook de reden waarom je speciale Tele2 internet abonnementen af kunt sluiten.

De producten van Tele2

Bij Tele2 kan je de volgende internet abonnementen afsluiten:

Alles-in-1 van Tele2

Voor een alles-in-1-pakket ben je bij Tele2 zeker aan het juiste adres. Je kunt het pakket volledig zelf samen stellen, waarbij je de keus hebt uit onder meer verschillende internetsnelheden. Dit internet heeft een snelheid tot 20 Mb/s. Hiermee ben je in staat om moeiteloos series op Netflix te streamen, naar je favoriete muziek op Spotify te luisteren en om YouTube in hoge kwaliteit te bekijken.


Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende tv-pakketten. Je kunt onder andere voor het standaard pakket met 34 zenders gaan, maar je kunt ook kiezen voor aanvullende zenderpakketten. Voorbeelden daarvan zijn TV Basis, Film 1, Ziggo Sport Totaal of het Pluspakket. Bijkomend voordeel is dat je maandelijks het tv-pakket binnen het alles-in-1 pakket naar eigen wens aan kunt passen.

Lees meer over Alles-in-1 van Tele2

Internet & bellen van Tele2

Als een alles-in-1 pakket niet helemaal aan jouw wensen voldoet, kan je ook voor een Tele2 Internet & bellen abonnement gaan. In dat geval heb je snel internet en heb je de keus uit vier voordelige belpakketten. Met een dergelijk bundel pakket kan je de kosten laag houden, terwijl je geniet van stabiel & snel internet. Ondertussen profiteer je ook nog van een voordelig belpakket.


De internet van Tele2 wordt via de betrouwbare ADSL verbinding in je huis gebracht. Het is bij Tele2 dus op het moment niet mogelijk om voor een glasvezelabonnement te gaan. Maar, met de ADSL verbinding loopt de snelheid ook op tot 20 Mb/s. Als je een klein huishouden (maximaal 2 personen) hebt, ben je prima uit met deze snelheid. Mocht je toch behoefte hebben aan nog sneller internet, dan is het goed om te weten dat Tele2 samenwerkt met T-mobile. Bij T-mobile kun je terecht voor nog sneller internet.

Lees meer over internet & bellen van Tele2

Internet & TV van Tele2

Bij Tele2 ben je in staat om zelf een internet & tv pakket samen te stellen. Je hebt hierbij de keus uit meerdere pakketten, waarbij je met name op het gebied van tv alles zelf kunt bepalen. Bepaal zelf de hoeveelheid zenders en bepaal van welke extra zenderpakketten je graag gebruik wenst te maken. Een Tele2 Internet & tv abonnement heeft scherpe tarieven en is voornamelijk geschikt voor kleinere huishoudens (tot maximaal 2 personen).


Binnen dit pakket geniet je van internet met een snelheid van maximaal 20 Mb/s. Dit stelt je in staat om apps zoals Netflix, Spotify en YouTube op een hoge kwaliteit te gebruiken. Je geniet van haarscherp beeld en helder geluid.


Op het gebied van tv heb je meer keus. Je kunt hierbij kiezen voor een standaardpakket met 34 zenders, maar je kunt het zenders naar hartenlust nog verder uitbreiden. Bijkomend voordeel hiervan is dat je dit deel van het Internet & tv abonnement maandelijks aan kunt passen. Je kunt nieuwe zenders toevoegen, zenders uit je pakket halen of het gehele pakket opzeggen.

Lees meer over internet & tv van Tele2

Alleen internet van Tele2

Heb je geen behoefte aan televisie of telefonie? Dan kan je bij Tele2 ook alleen een internetabonnement afsluiten. De prijzen voor dit internetabonnement liggen relatief laag, waardoor je extra kunt genieten.


Het internet heeft een maximale snelheid van 20 Mb/s. Dankzij deze snelheid kan je series en films op Netflix in de hoogste kwaliteit streamen. Ook kan je probleemloos gebruik maken van apps zoals Spotify en YouTube. Het internet werkt simpelweg snel en is super stabiel. Dit is onder meer te danken aan het feit dat Tele2 met een ADSL verbinding werkt. Zij bieden (nog) geen Glasvezel internet aan.

Lees meer over internet van Tele2

De voordelen van Tele2

Al geruime tijd is Tele2 een hoogwaardige en betrouwbare internetprovider. Als je bij hen een internetabonnement afsluit, ben je dus verzekerd van een prima service. Het internet is snel, het internet is stabiel en op het gebied van televisie en bellen heb je ook meer dan voldoende mogelijkheden.


Bijkomend voordeel is dat je zelf het alles-in-1 pakket samen kunt stellen. Daarnaast kan je gebruik maken van de gratis overstapservice en zorgt Tele2 voor de juiste installatie van het modem in jouw huis. Je geniet hierdoor overal in huis van razendsnel en stabiel internet.

Internet vergelijken en afsluiten bij Tele2

Hieronder kan je alle abonnementen zien van Tele2 . Vergelijk de verschillende abonnementen/pakketten en profiteer van de voordelige tarieven. Heb je het gewenste abonnement gevonden? Dan kan je deze dus direct afsluiten.