Tele2

Alles voor mobiel, vaste telefonie, internet & TV

Contactgegevens

Klantservice

0800-1242

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Storingen

+31 (0)20 – 750 1611

werkdagen 8.00 – 21.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur

Ben je op zoek naar een betrouwbare telecom aanbieder? Dan kan je onder meer voor Tele2 kiezen. Deze telecomaanbieder heeft in Nederland een behoorlijke naam op weten te bouwen. Onder meer doordat Tele2 verschillende diensten en abonnementen aanbiedt, waaronder Sim Only abonnementen.

Inhoud

1. Over Tele2

2. De producten van Tele2

3. Sim only abonnement van Tele2

4. Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Tele2

5. Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Tele2

6. De voordelen van Tele2

7. Sim Only vergelijken en afsluiten bij Tele2

Over Tele2

In 1993 werd Tele2 in Zweden opgericht; al snel was het bedrijf in meerdere Europese landen actief. Men bood verschillende interessante diensten aan, waardoor de globalisering in een sneltreinvaart verliep. Na enkele jaren besloot Tele2 om het aantal landen toch terug te brengen; in de Benelux is Tele2 bijvoorbeeld alleen nog maar in Nederland actief. Ondertussen is Tele2 ook onderdeel geworden van de T-Mobile groep. Wel is Tele2 nog steeds een zelfstandig opererend merk/bedrijf binnen deze groep.

De producten van Tele2

Op het gebied van Sim Only kan je bij Tele2 voor de volgende producten terecht:

Sim Only abonnement van Tele2

Heb je op dit moment nog een telefoon die het prima doet? Wil je voor die telefoon een nieuw abonnement vergelijken? Dan kan je daarvoor prima bij Tele2 terecht. Deze van origine Zweedse telecom aanbieder is onderdeel van T-Mobile en heeft zodoende het nodige te bieden. De Tele2 Sim Only abonnementen zijn van een hoog niveau én hebben relatief voordelige tarieven. Je hoeft immers niet voor de telefoon te betalen, maar alleen voor het gebruik van het netwerk. Aangezien je bij Tele2 gebruik van het T-Mobile netwerk maakt, ben je verzekerd van een prima dekking. Die dekking heb je zowel in Nederland als in de rest van de Europese Unie.

Een bijkomend voordeel is dat je bij Tele2 de Sim Only abonnementen zelf samen kunt stellen. Je bepaalt zelf voor welke internetbundel je gaat en voor welke belbundel je gaat. Ook kan je zelf de contractduur van het Sim Only abonnement bepalen; je hebt daarbij de keus tussen 24 maanden, 12 maanden en maandelijks opzegbaar. Met een maandelijks opzegbaar Tele2 Sim Only abonnement ben je onwijs flexibel.

Doordat je bij Tele2 zoveel keus hebt, kan je het Sim Only abonnement altijd naar eigen wens maken. Hierdoor geniet je nóg meer van je nieuwe abonnement, waarbij je gewoon je nummer kunt blijven behouden. De dienst ‘nummerbehoud’ wordt door Tele2 aangeboden en is onwijs handig. Na het vergelijken van een Sim Only abonnement heb je overigens ook nog 14 dagen bedenktijd. Als je niet helemaal tevreden met je keuze bent, kan je de bestelling nog annuleren. Je kunt er daarna voor kiezen om bijvoorbeeld een andere internet- of belbundel te nemen.

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Tele2

Wil je graag onbeperkt op je telefoon kunnen internetten? Wil je bijvoorbeeld naar hartenlust series via Netflix kunt streamen of naar muziek via Spotify willen luisteren? Dan heb je baat bij een Tele2 onbeperkt internet abonnement. Als je ook nog een telefoon hebt die goed functioneert, kan je het beste voor een Tele2 Onbeperkt internet Sim Only abonnement kiezen. Dankzij een dergelijk abonnement kan je van snel en stabiel onbeperkt internet genieten, terwijl je niet de hoofdprijs voor het abonnement hoeft te betalen.

Lees meer over Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Tele2

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Tele2

Vind je het heerlijk om veel te bellen? Wil je bijvoorbeeld in contact blijven met vrienden, familie en/of collega’s? In dat geval is het aan te raden om eens naar een Tele2 onbeperkt bellen abonnement te kijken. Met een dergelijk abonnement heb je niet meer te maken met restricties op het gebied van belminuten. Je kunt zoveel belminuten gebruiken als je zelf maar wilt. Heb je nog een telefoon die volledig naar wens functioneert? Dan kan je het beste voor een Tele2 Onbeperkt bellen Sim Only abonnement kiezen.

Lees meer over Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Tele2

De voordelen van Tele2

Het feit dat Tele2 onderdeel van T-Mobile is, is één van de grootste voordelen. Hierdoor kan je namelijk gebruik maken van het stabiele T-Mobile netwerk; dit netwerk heeft in Nederland en in de gehele EU een goede dekking. Je kunt dus altijd en overal vol plezier gebruik maken van een Tele2 Sim Only abonnement.

Sim Only vergelijken en afsluiten bij Tele2

Wil je graag verschillende Sim Only abonnementen met elkaar vergelijken? Op provider-vergelijker.nl ben je daarvoor bij het juiste adres. Vergelijk de Sim Only abonnementen van Tele2 met de abonnementen van andere providers. Heb je uiteindelijk het gewenste Sim Only abonnement gevonden? Dan kan je deze rechtstreeks via onze website vergelijken.