Tele2

Alles voor mobiel, vaste telefonie, internet & TV

Contactgegevens

Klantservice

0800-1242

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Storingen

+31 (0)20 – 750 1611

werkdagen 8.00 – 21.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur

Internet & TV van Tele2

Bij Tele2 ben je in staat om zelf een internet & tv pakket samen te stellen. Je hebt hierbij de keus uit meerdere pakketten, waarbij je met name op het gebied van tv alles zelf kunt bepalen. Bepaal zelf de hoeveelheid zenders en bepaal van welke extra zenderpakketten je graag gebruik wenst te maken. Een Tele2 Internet & tv abonnement heeft scherpe tarieven en is voornamelijk geschikt voor kleinere huishoudens (tot maximaal 2 personen).

Binnen dit pakket geniet je van internet met een snelheid van maximaal 20 Mb/s. Dit stelt je in staat om apps zoals Netflix, Spotify en YouTube op een hoge kwaliteit te gebruiken. Je geniet van haarscherp beeld en helder geluid.

Op het gebied van tv heb je meer keus. Je kunt hierbij kiezen voor een standaardpakket met 34 zenders, maar je kunt het zenders naar hartenlust nog verder uitbreiden. Bijkomend voordeel hiervan is dat je dit deel van het Internet & tv abonnement maandelijks aan kunt passen. Je kunt nieuwe zenders toevoegen, zenders uit je pakket halen of het gehele pakket opzeggen.

Bij het aangaan van een dergelijk abonnement kan je gebruik maken van de gratis overstapservice. Als je daarvoor kiest, heb je geen omkijken naar het overstappen. Tele2 neemt contact met je huidige provider op en geeft de gewenste einddatum door. Vervolgens gaat op de gewenste ingangsdatum het nieuwe abonnement van Tele2 in. Om gebruik van dit abonnement te maken, stuurt Tele2 een installatiepakket op. In dit installatiepakket zit eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een snelle en probleemloze installatie.