Sim Only abonnementen vergelijken

Vind het abonnement dat bij jouw past

Databundel p/m
Belminuten p/m
Bekijk jou voordeel
  • Bespaar kosten
  • Geen papierwerk
  • Onafhankelijk
  • Persoonlijk

Hoe werkt het?

1. Kies Hoeveel data en belminuten je wilt

provider-vergelijker

2. Alle abonnementen op een rijtje

Voordelen van Sim Only abonnementen

1

Simpel

Een Sim Only abonnement afsluiten is eenvoudig binnen een paar klikken geregeld. Het is geen gedoe met het opsturen van gegevens of wachten op het verwerken van administratie. Kijken, vergelijken, kiezen en meteen de beste deals voor jou en jouw telefoon overzichtelijk op een rij.

2

Voordelig

Simpel regelen betekent ook meteen voordeliger geregeld bij het afsluiten van een Sim Only abonnement. De combi van je telefoon en abonnement zelf samenstellen geeft je keuzevrijheid. Het maakt voor jou de voordeligste keuze mogelijk. Je kiest zo simpel en voordelig het Sim Only abonnement wat bij je past.

3

Geen BKR-registratie

Wat het afsluiten van een Sim Only abonnement ook lekker simpel maakt: geen BKR-registratie. Je weet: met een abonnement en toestel van boven de 250 euro sta je BKR geregistreerd. Dat is het verschil met een Sim Only abonnement. Je gaat geen lening aan. Dat betekent dus ook geen BKR-registratie.

sim-nano-micro-simkaarten

Sim Only is geschikt voor iedereen

Door de eenvoudige installatie en handige gebruiksvoorwaarden is Sim Only geschikt voor iedereen. Je hebt een abonnement binnen een paar klikken simpel en snel afgesloten. De keuze voor een Sim Only abonnement is een keuze voor flexibiliteit. Het zorgt ervoor dat je vrij bent in de keuze van provider en ook kun je makkelijk van toestel wisselen. Heb je jouw nieuwe telefoon gevonden, dan vind je hier snel het beste Sim Only abonnement bij. Maar zo kun je ook makkelijk van provider wisselen terwijl je jouw huidige toestel houdt. Simlock vrij geeft jouw de vrije keuze voor je provider.

Lees meer over Sim Only

Opgelet! SIM, Micro of Nano simkaart

Met de aanschaf van een Sim Only abonnement moet je even goed opletten welk soort simkaart in jouw toestel past. Is de reguliere, micro of nano simkaart geschikt voor jouw toestel? Zorg dat je de juiste grootte simkaart hebt voor jouw toestel. Tegenwoordig kun je gelukkig vaak standaard 3-in-1 combikaarten halen. Zo heb je altijd de simkaart die past in jouw telefoon.

Lees meer over verschillende simkaarten

Maak kennis met mobiele providers

Wanneer je begint met vergelijken, heb je keuze uit verschillende providers:

Laatste nieuws & tips

Lees meer