Tele2

Alles voor mobiel, vaste telefonie, internet & TV

Contactgegevens

Klantservice

0800-1242

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Storingen

+31 (0)20 – 750 1611

werkdagen 8.00 – 21.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur

Internet en Bellen van Tele2

Als een alles-in-1 pakket niet helemaal aan jouw wensen voldoet, kan je ook voor een Tele2 Internet & bellen abonnement gaan. In dat geval heb je snel internet en heb je de keus uit vier voordelige belpakketten. Met een dergelijk bundel pakket kan je de kosten laag houden, terwijl je geniet van stabiel & snel internet. Ondertussen profiteer je ook nog van een voordelig belpakket.

De internet van Tele2 wordt via de betrouwbare ADSL verbinding in je huis gebracht. Het is bij Tele2 dus op het moment niet mogelijk om voor een glasvezelabonnement te gaan. Maar, met de ADSL verbinding loopt de snelheid ook op tot 20 Mb/s. Als je een klein huishouden (maximaal 2 personen) hebt, ben je prima uit met deze snelheid. Mocht je toch behoefte hebben aan nog sneller internet, dan is het goed om te weten dat Tele2 samenwerkt met T-mobile. Bij T-mobile kun je terecht voor nog sneller internet.

Bij het belpakket heb je de keus uit vier verschillende pakketten. Bellen Basis is voor mensen die vrij weinig bellen, terwijl je met Grenzeloos Bellen kunt bellen naar het buitenland. Een van de absolute voordelen van Tele2 is dat je dergelijke pakketten dus zelf samen kunt stellen. Je kunt jouw belgedrag analyseren en op basis daarvan het juiste pakket selecteren.

Tele2 weet zich te onderscheiden door voordelige tarieven te hanteren. Dit is onder andere mogelijk doordat de diensten van Tele2 geen bijzondere toeters en bellen hebben. Je krijgt waar je voor betaald hebt en je bepaalt zelf wat je krijgt.

Ga je een Tele2 Internet & bellen abonnement afsluiten? Dan kan je gebruik maken van de overstapservice. Is dat geval zorgt Tele2 gratis voor het afsluiten van je huidige abonnement en zorgen zij dat hun abonnement op de gewenste ingangsdatum ingaat. Bij de levering krijg je een installatiepakket; in dit pakket vind je alles voor het installeren van internet & bellen.