Tele2

Alles voor mobiel, vaste telefonie, internet & TV

Contactgegevens

Klantservice

0800-1242

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Storingen

+31 (0)20 – 750 1611

werkdagen 8.00 – 21.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur

Alles in 1 van Tele2

Tele2 is van oorsprong een zweedse telecomaanbieder en bestaat al sinds 1993. Sindsdien bood tele2 al internet en telefoniediensten aan. Uiteindelijk zijn er belangen van Tele 2 aan Fora Telecom verkocht en zo werd Tele2 ook in Rusland beschikbaar. Dit heeft zich in veel verschillende landen herhaald, waardoor tele2 snel uitgroeide tot een wereld bedrijf. Zo ook in Nederland.

Voor een alles-in-1-pakket ben je bij Tele2 zeker aan het juiste adres. Je kunt het pakket volledig zelf samen stellen, waarbij je de keus hebt uit onder meer verschillende internetsnelheden. Dit internet heeft een snelheid tot 20 Mb/s. Hiermee ben je in staat om moeiteloos series op Netflix te streamen, naar je favoriete muziek op Spotify te luisteren en om YouTube in hoge kwaliteit te bekijken.

Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende tv-pakketten. Je kunt onder andere voor het standaard pakket met 34 zenders gaan, maar je kunt ook kiezen voor aanvullende zenderpakketten. Voorbeelden daarvan zijn TV Basis, Film1, Ziggo Sport Totaal of het Pluspakket. Bijkomend voordeel is dat je maandelijks het tv-pakket binnen het alles-in-1 pakket naar eigen wens aan kunt passen.

Tot slot kan je ook nog voor één van de belpakketten gaan. Bel je niet al te vaak? Dankzij Bellen Basis heb je een voordelig pakket binnen het alles-in-1 pakket. Ben je een fervente beller? Dan kan je ook voor een ander pakket kiezen, bijvoorbeeld Eindeloos bellen of Grenzeloos bellen (ook naar het buitenland).

Volgens Tele2 zijn de alles-in-1 pakketten met name geschikt voor 1- of 2-persoonshuishoudens. Als je een groter huishouden hebt, is misschien de internetsnelheid van 20 Mb/s iets te weinig. Hoe dan ook ben je bij Tele2 aan het juiste adres voor het afsluiten van een alles-in-1 pakket. Je kunt buigen op voordelige tarieven, op een prima klantenservice en op aantrekkelijke totaalpakketten.

Deze pakketten worden geleverd inclusief een installatiepakket. Dankzij dit installatiepakket kan je zelf het internet, de televisie en de telefonie installeren. Mocht het niet lukken, kan je altijd nog een monteur langs laten komen. Hier rekent Tele2 wel extra kosten voor.