Tele2

Alles voor mobiel, vaste telefonie, internet & TV

Contactgegevens

Klantservice

0800-1242

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Storingen

+31 (0)20 – 750 1611

werkdagen 8.00 – 21.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur

Voor een mobiel abonnement heb je in Nederland de keus uit meerdere providers. Een van de grootste providers is zonder meer Tele2. Het bedrijf heeft een groot netwerk in Nederland, biedt meerdere soorten mobiel abonnementen aan en biedt daarbij ook verschillende voordelen aan. Voor een mobiel abonnement ben je bij Tele2 dus zeker aan het juiste adres.

Inhoud

1. Over Tele2

2. De producten van Tele2

3. Losse mobiel van Tele2

4. Mobiel abonnement met telefoon van Tele2

5. Mobiel onbeperkt internet abonnement van Tele2

7. Mobiel onbeperkt bellen abonnement van Tele2

8. De voordelen van Tele2

9. Mobiel vergelijken en afsluiten bij Tele2

Over Tele2

Tele2 werd in 1995 in Diemen opgericht door de heren Marc van der Heijden en Gary Mesch. Door de jaren heen heeft deze provider een indrukwekkende groei door weten te maken. Hedendaags is Tele2 onderdeel van de T-Mobile Groep. Mede hierdoor is Tele2 in staat om voor mobiel abonnementen een hoogwaardig en uitgebreid netwerk aan te bieden.

Mobiel abonnement met telefoon van Tele2

Wil je graag de nieuwste iPhone in combinatie met een abonnement scoren? Of ben je meer liefhebber van Samsung? Bij Tele2 ben je aan het juiste adres voor het afsluiten van een mobiel abonnement met telefoon. Je hebt de keus uit meerdere abonnementsvormen én uit meerdere mobiele telefoons. Eigenlijk alle smartphones van de bekende merken worden door Tele2 aangeboden in combinatie met een mobiel abonnement.


Bij de mobiele abonnementen moet je goed op de verschillende voorwaarden letten. Let bijvoorbeeld goed op databundel, op de abonnementskosten en op de looptijd van het contract. Bij Tele2 heb je de keus tussen twee soorten contractduur: 24 maanden of maandelijks opzegbaar. Met de laatstgenoemde variant ben je bijzonder flexibel, maar daar moet je wel een extra maandelijks bedrag voor betalen.

Lees meer over mobiel abonnement met telefoon van Tele2

Losse mobiel van Tele2

Bij Tele2 kan je kiezen uit allerlei soorten telefoon abonnement. Dat varieert van een Sim only abonnement tot aan een abonnement in combinatie met een gloednieuwe telefoon. Het is helaas niet mogelijk om enkel en alleen een losse telefoon bij Tele2 te kopen. Als je een losse mobiel van Tele2 aan wilt schaffen, gaat dit altijd hand in hand met een Sim only abonnement of een ander mobiel abonnement.


Wat je wel kunt doen, is een tweedehands mobiel kopen en vervolgens een Sim only abonnement bij Tele2 aanschaffen. In dat geval weet je ook kosten te besparen, aangezien je niet de kosten voor een volledig nieuwe telefoon aan hoeft te schaffen. Het aanschaffen van alleen die losse mobiel is sowieso niet mogelijk bij Tele2.

Lees meer over losse mobiele van Tele2

Mobiel onbeperkt internet abonnement van Tele2

Wil je graag non stop op het internet kunnen surfen? Wil je bijvoorbeeld films en series op Netflix non stop kunnen streamen? Dat is geen probleem met een Tele2 onbeperkt internet mobiel abonnement. Bij een dergelijk abonnement profiteer je van onbeperkt internet. Wie wilt dat nou niet?

Lees meer over Mobiel Onbeperkt internet abonnement van Tele2

Mobiel onbeperkt bellen abonnement van Tele2

Wil je in contact blijven met vrienden, familie en collega’s? In dat geval is het aan te raden om naar een Tele2 onbeperkt bellen mobiel abonnement te kijken. Deze abonnementen zijn in verschillende varianten aanwezig en bieden veel waar voor hun geld.

Lees meer over Mobiel Onbeperkt bellen abonnement van Tele2

De voordelen van Tele2

Waarom zou je nou een mobiel abonnement bij Tele2 af willen sluiten? Een van de redenen om dat te doen, is terug te vinden in het uitgebreide aanbod. Je hebt bij Tele2 de keus uit verschillende soorten mobiel abonnementen, zodat je het abonnement volledig op jouw behoeften en situatie af kunt stemmen. Bovendien maak je hierbij gebruik van een betrouwbaar en stabiel netwerk met een perfecte dekking.

Mobiele abonnementen vergelijken en afsluiten bij Tele2

Hier ben je aan het juiste adres om alle Tele2 mobiel abonnementen met elkaar te vergelijken. Heb je het gewenste mobiel abonnement gevonden of sim only abonnement gevonden? Dan kan je deze ook direct afsluiten via onze website!