Mike

date-icon · 3 minuten leestijd

Ontdek de beste alternatieve Ziggo

Als je nog twijfelt over welke internetprovider het beste alternatief biedt voor Ziggo, staan wij klaar om je te helpen bij je keuze. Wij leggen graag uit hoe je moeiteloos kunt overstappen van Ziggo en aanzienlijk kunt besparen op je maandelijkse kosten.

Onze suggestie voor het meest voordelige alternatief: Kies voor een internetabonnement zonder tv en bestel de NLZiet-app. Hiermee krijg je toegang tot 40 zenders voor slechts €8,95 per maand. Combineer dit met Odido internet-only met een snelheid van 100 Mbps, wat €35,00 kost. Zo stel je je eigen internet- en tv-pakket samen voor €43,95.

Inhoud

  1. Oddido
  2. Youfone
  3. Solcon
  4. KPN
  5. Waarom is Ziggo zo populair?

Odido

Odido is een uitstekend en betaalbaar alternatief voor Ziggo, voorheen bekend als T-Mobile Thuis. Als de derde grootste alles-in-1 aanbieder in Nederland biedt Odido niet alleen een aantrekkelijke prijs, vooral in combinatie met mobiele diensten, maar ook kwalitatief hoogwaardig internet en tv. Hoewel de tv-ontvanger misschien niet zo geavanceerd is als die van Ziggo, bieden ze een uitstekende tv-app. Bovendien leveren ze glasvezel, wat superieur is aan coax.

Youfone

Youfone is een ander alternatief voor Ziggo, met een klantenservice van hoge kwaliteit en goed functionerende tv- en internetdiensten. Deze no-nonsense provider scoort goed op alle gebieden, hoewel het geen uitblinker is op specifieke vlakken. De prijs is echter aanzienlijk voordeliger, en je kunt profiteren van combivoordelen met mobiele diensten, wat extra maandelijkse korting oplevert. Bekijk de pakketten van Youfone

Solcon

Solcon is wellicht minder bekend als internet- en tv-provider, maar biedt betrouwbaar en veilig internet met een sterke focus op service. Ze bieden ook vaste telefonie aan en hebben een uitstekende klantenservice. Hoewel Solcon lager scoort dan concurrenten op het gebied van tv-diensten, is dit verschil niet significant. De prijs van Solcon is vergelijkbaar met KPN, waar het een dochteronderneming van is. Bekijk de pakketten van Solcon

KPN

KPN is het eerste alternatief om te overwegen bij de overstap, met weliswaar niet altijd de laagste prijzen, maar een uitstekende kwaliteit van internet, bellen en tv. De prijs-kwaliteitverhouding is hierdoor zeer gunstig. Bovendien kun je eenvoudig internet en tv combineren met KPN mobiel, wat het nog voordeliger maakt. Bekijk de pakketten van KPN

Waarom is Ziggo zo populair?

Waarom is Ziggo zo populair? Met ongeveer drie miljoen klanten is Ziggo de meest populaire internet- en tv-aanbieder in Nederland. Maar wat maakt Ziggo eigenlijk uniek? De populariteit van Ziggo is te danken aan het exclusieve recht op stabiel kabelinternet. In veel regio's is glasvezelinternet nog niet beschikbaar, waardoor Ziggo via coax nog steeds het snelste internet levert. Een andere reden voor de populariteit is het brede scala aan entertainmentopties bij Ziggo, waardoor hun pakketten uitgebreider zijn dan die van andere providers. Ondanks deze voordelen kunnen scherpe aanbiedingen klanten telkens opnieuw overtuigen om voor Ziggo te kiezen, zelfs als dit betekent dat ze voor een van de duurdere providers gaan. Waarom overstappen van Ziggo?

Overstappen Ziggo?

Een van de belangrijkste voordelen van overstappen van Ziggo naar een andere internet- en tv-provider is de mogelijkheid om de maandelijkse kosten te verlagen. Een andere provider kan ook aantrekkelijke aanbiedingen of welkomstcadeaus bieden. Daarnaast kan de behoefte aan een nieuw aanbod of een betere verbinding via glasvezel een reden zijn. Het is echter essentieel om de prijzen en voorwaarden zorgvuldig te vergelijken en aandacht te besteden aan bepaalde zaken. Mogelijk kun je profiteren van voordelige aanbiedingen of diensten combineren voor extra korting. Naast het vergelijken van prijzen is het ook belangrijk om de betrouwbaarheid en snelheid van het aangeboden internet te beoordelen. Steeds meer mensen stappen over op glasvezel voor een hogere betrouwbaarheid en snelheid.