Het verdienmodel

Bij Internet-vergelijk.com Wij kunnen ons goed voorstellen dat je graag wilt weten hoe wij ons geld verdienen. Want het gebruik van onze vergelijker is gratis, maar we doen dit natuurlijk niet voor niets. Daarom willen we graag dat je begrijpt hoe ons verdienmodel er uitziet.

Inhoud

De werkwijze bij internet-vergelijk.com Internet-vergelijk.com

Als je via ons overstapt

Gegarandeerd onafhankelijk

De werkwijze bij internet-vergelijk.com Internet-vergelijk.com

Wij zijn volledig onafhankelijk van welke provider ook. Er word gekeken onder anderen naar de prijs, de pakketten, de kwaliteit, de inhoud en voor de internet pakketten, de beschikbaarheid in jouw buurt. Daardoor kunnen we je altijd een overzicht presenteren van het actuele aanbod. Dat overzicht wordt op een ondubbelzinnige en duidelijke manier gepresenteerd. Op deze manier denken wij dat jij het best een keuze kunt maken uit de lijst met providers.

Als je via ons overstapt

Als je via onze vergelijker een nieuwe provider hebt gevonden, sturen we je door naar de site van die provider. Daar kun je overstappen en een nieuw contract afsluiten. Bij het daadwerkelijke overstappen zijn wij dus niet betrokken.

Jouw nieuwe provider detecteert dat je hem hebt gevonden via internet-vergelijk.com. Als je werkelijk bent overgestapt krijgen wij daar van hem een vergoeding voor. Hoe hoog die vergoeding is hangt af van het soort contract of abonnement dat jij afsluit. De vergoeding ligt tussen €5 en €100.

Gegarandeerd onafhankelijk

Wij hebben al een aantal keren aangegeven dat wij providers onafhankelijk vergelijken. Dat is niet voor niets. Want wij hebben geen enkele invloed op de plek van de providers in de resultaten van de Internet-Vergelijk. We maken daar ook geen afspraken over met de providers.

De positie in de resultaten is afhankelijk van een vele factoren. Dat zijn ten eerste jouw locatie en je voorkeuren. Maar ook de pakketten die door de providers worden aangeboden, de prijs en de beschikbaarheid van de producten op jouw postcode zijn van invloed.

  • Bepaar kosten
  • Geen papierwerk
  • Onafhankelijk
  • Persoonlijk