Over ons

Bij Internet-vergelijk.com Wij zijn van mening dat iedereen een goede keuze moet kunnen maken voor een provider. Bij Internet-vergelijk.com helpen we je daarbij. Dat doen we door de tarieven van de abonnementen van providers te vergelijken. Daarbij kan je zelf een keuze maken bij welke provider je abonnement wilt afsluiten door reviews & het tarief. De vergelijking word op een zorgvuldige en eerlijke manier gedaan. Zodat jij als bezoeker van onze site een juiste keuze kunt maken uit de verschillende alternatieven. Want dat is ons doel: consumenten helpen een provider te kiezen die aansluit bij hun wensen.

Wat is onze drive?

Het aantal providers in Nederland is groot. Als consument is het lastig om daar een goede keuze uit te maken, want elke provider zegt op zijn eigen website dat hij de beste is. Dat is zijn goed recht, maar als consument kun je daar niet zoveel mee.

Wij willen meer transparantie in de kosten en de kwaliteit. Daarom zetten we de grootste aanbieders van diensten op een overzichtelijke manier naast elkaar. Zodat consumenten heel gemakkelijk kunnen kiezen voor de snelste, beste of goedkoopste provider, het is maar net wat ze zelf belangrijk vinden. Zodra een consument een keuze heeft gemaakt wordt hij automatisch doorgestuurd naar de betreffende aanbieder. Daar verdienen wij niets mee. Bekijk hier hoe wij ons geld verdienen.

  • Bepaar kosten
  • Geen papierwerk
  • Onafhankelijk
  • Persoonlijk