Hoe werken wij

Wat doet Internet Vergelijk?

Internet-vergelijk.com Op onze website kun je aanbiedingen van telecomaanbieders met elkaar te vergelijken. Door een aantal relevante gegevens en voorkeuren in te vullen, krijg je een overzicht met hun beste aanbiedingen te zien. Als je besloten hebt welke aanbieding je wilt accepteren, klik je op de link. Je wordt dat doorverwezen naar de website van de door jou gekozen telecomaanbieder. Wij zijn slechts een tussenpersoon. We geven je geen advies. Je bepaalt zelf welke deal je wilt sluiten en je maakt zelf de overweging wat voor jou de beste keus is.

Onze vergelijking

Internet Vergelijk besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde informatie. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de inhoud van deze site en de daarin opgenomen gegevens, heeft Internet-Vergelijk geen invloed op de door de telecomaanbieders verstrekte informatie. Indien je vragen hebt over de prijzen en voorwaarden van de op Internet-Vergelijk gedane aanbiedingen, verwijzen wij je naar de desbetreffende telecomaanbieder.

Onze vergelijking

Bij de vergelijking van de telecomaanbieders worden bijna alle Nederlandse telecomaanbieders met elkaar vergeleken. De telecomaanbieders die niet zijn opgenomen in onze vergelijker zijn niet aangesloten bij onze affiliates. Wij werken met meerder affiliates zodat we jou een zo compleet mogelijk overzicht kunnen geven.

Verstrek de juiste gegevens

Controleer voor de zekerheid de gegevens die je intypt. Als achteraf blijkt dat de gegevens onjuist zijn kan het advies dan wel de offerte worden ingetrokken.

Hoe verdient Internet-Vergelijk.com geld?

Wij hebben verschillende afspraken gemaakt met telecomaanbieders. Wij ontvangen van hen een bedrag als je via ons een deal met hen sluit. Zie ons privacy- en cookiestatement als je wilt weten hoe dat in zijn werk gaat.

Kamer van Koophandel

Internet-Vergelijk staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Arnhem onder nummer: 72524324.

Klacht over Internet-Vergelijk?

Ben je niet tevreden over de dienstverlening van Internet-Vergelijk? Dan kun je een klacht indienen via privacy@internet-vergelijk.com. Binnen 2 werkdagen ontvang je een ontvangstbevestiging van je klacht en lees je bij wie je klacht in behandeling is. De behandelaar laat je per e-mail weten in hoeverre je klacht gegrond is verklaard en hoe wij aan je bezwaren gehoor zullen geven.

Klacht over een telecomaanbieder?

Heb je een klacht over een telecomaanbieder? Dan kun je het beste terecht bij de desbetreffende organisatie zelf.