XS4ALL

First Class Internet, Televisie en Bellen.

Contactgegevens

Klantservice

020 398 76 66

(Werkdagen 8.00 - 20.00 uur)
(Zaterdag 10.00 - 17.00 uur)

Zakelijk

020 398 76 56

(Dagelijks 8.00 - 22.00 uur)

Al sinds jaar en dag is XS4ALL een gevestigde naam binnen de wereld van internetprovider. Het was namelijk de tweede internetprovider voor particulieren in Nederland ooit. Sinds 2019 is de toekomst van Xs4all echter niet meer zeker.

Inhoud

1. Over XS4ALL

2. De producten van XS4ALL

3. Alles-in-1 van XS4ALL

4. Internet & bellen van XS4ALL

5. Internet & TV van XS4ALL

6. Internet van XS4ALL

7. De voordelen van XS4ALL

8. Internet vergelijken en afsluiten bij XS4ALL

Over XS4ALL

Al in 1993 werd het bedrijf opgericht door een Nederlandse hackerorganisatie. Deze organisatie wilde particulieren toegang tot het internet aanbieden. Dit liep al snel storm; dagelijks kreeg het bedrijf zo’n 500 aanvragen binnen. Al snel werd besloten om het bedrijf professioneel op te gaan starten en verder uit te breiden. Al in het jaar 1998 werd Xs4all overgenomen door KPN.


Op 10 januari 2019 kwam KPN met het nieuws naar buiten dat ze afscheid zouden nemen van Xs4all. Alle bestaande klanten zouden over worden gebracht naar KPN zelf. Deze aankondiging werd uiteindelijk waarheid; sinds 1 maart 2020 gaan alle contracten van Xs4all over naar KPN.

De producten van XS4ALL

Deze van origine Nederlandse provider biedt de volgende internetdiensten aan:

Bij al deze diensten maakt Xs4all gebruik van het snelle en stabiele netwerk van KPN.

Alles-in-1 van XS4ALL

Wil je graag genieten van gemak, lage prijzen en prima internet, telefonie en televisie? Dan ben je mogelijk prima uit met een alles in 1 pakket van Xs4all. Deze provider biedt meerdere varianten van een dergelijk pakket aan, waarmee je van bovengenoemde voordelen kunt genieten.


Door één pakket af te sluiten, kan je simpelweg kosten besparen. Je hoeft niet meer 3 losse pakketten af te sluiten, waardoor je ook minder administratie hebt. Je krijgt bijvoorbeeld maandelijks nog maar één factuur en dus ook maar één afschrijving op je rekening.

Lees meer over Alles-in-1 van XS4ALL

Internet & bellen van XS4ALL

Vind je het interessant om twee vliegen in één klap te slaan? Heb je daarbij geen interesse in een alles in 1 pakket? Dan biedt Xs4all alsnog een interessante optie. Deze provider biedt namelijk een internet & bellen abonnement.


De provider biedt meerdere soorten internet & bellen abonnementen aan. Het belangrijkste onderscheid tussen deze abonnementen is te vinden in het maandelijkse tarief en de snelheid van het internet. Daarnaast biedt Xs4all ook voordelig bellen naar vaste én mobiele nummers aan. Je kunt dus voordelig bellen met de vaste huistelefoon. Een bijkomend voordeel is dat je voicemailberichten via de mail kunt verkrijgen. Ook als je niet thuis bent, weet je dus exact dat er een voicemail ingesproken is.

Lees meer over internet & bellen van XS4ALL

Internet & TV van XS4ALL

[include tekst internet providers]

Lees meer over internet & tv van XS4ALL

Alleen internet van XS4ALL

Heb je geen behoefte aan uitgebreide pakketten? Wil je simpelweg alleen razendsnel internet in huis? Ook daarvoor heeft Xs4all geschikte abonnementen. Het is bij deze provider namelijk ook mogelijk om enkel en alleen een internet abonnement af te sluiten. Hoe prettig is dat? Je kunt hierdoor de kosten laag houden en hoeft niet per sé gebruik te maken van bellen en/of televisie.


De provider biedt meerdere soorten internet abonnementen aan. Deze internetabonnementen verschillen met name op het gebied van internetsnelheid. Het pro abonnement is verreweg het snelste (glasvezel), terwijl je met het optimaalste abonnement van 50 Mb/s ook nog van snel en stabiel internet kunt genieten. De maximumsnelheid die je kunt krijgen is namelijk 1Gb/s internet. Xs4all heeft de zaakjes prima op orde. Uiteraard moet je voor het snelste internet wel een meerprijs bepalen. Vergelijk daarom de verschillende abonnementen goed met elkaar en sla je slag.

Lees meer over internet van XS4ALL

De voordelen van XS4ALL

Doordat Xs4all onderdeel van KPN is, kan je rekenen op de service & kwaliteiten van KPN. Het internet is razendsnel, het internet is stabiel en je hebt de keus uit meerdere internetsnelheden.


Daarnaast weet Xs4all ook regelmatig te stunten met mooie aanbiedingen. Zo krijg je tijdelijk korting op je maandtarief of krijg je een kleine extra gratis meegeleverd.

Internet vergelijken en afsluiten bij XS4ALL

Voor welk internetabonnement van Xs4all ga jij? Gaat je voorkeur uit naar regulier internet of naar glasvezel internet? Bij Xs4all is alles mogelijk; via onze website kan je deze internet abonnementen met elkaar vergelijken.