XS4ALL

First Class Internet, Televisie en Bellen.

Contactgegevens

Klantservice

020 398 76 66

(Werkdagen 8.00 - 20.00 uur)
(Zaterdag 10.00 - 17.00 uur)

Zakelijk

020 398 76 56

(Dagelijks 8.00 - 22.00 uur)

Internet en TV van Xs4all

De provider Xs4all biedt meerdere interessante abonnementen en pakketten aan. Dat is ook zeker zo op het gebied van internet & tv. Bij Xs4all kan je namelijk uit meerdere abonnementen voor internet & tv kiezen. Zo kan je kiezen uit een Pro, een Plus, een Smart en een Compact abonnement. Al deze abonnementen brengen een bepaalde internetsnelheid en bijbehorend maandelijks prijskaartje met zich mee. Door het uitgebreide aanbod kan je in ieder geval het perfecte abonnement uitkiezen.

In je huis verkrijg je razendsnel internet dankzij een Fritz!Box modem. Deze modem kan je draadloos koppelen aan alle devices in je huis. Je geniet van razendsnel en stabiel internet. Hoe snel het internet exact is, is afhankelijk van het soort pakket waarvoor je kiest. Een monteur komt in ieder geval de modem bij je thuis installeren en voert een Wifi check uit. Om overal in je huis snel internet te krijgen, biedt het bedrijf ook nog een Wifi versterker gratis aan.

Op het gebied van televisie heb je ook helemaal niks te klagen. Je kunt namelijk gratis opnemen, pauzeren en terugkijken. Dit kan op meer dan 60 zenders, waarvan 42 zenders HD kwaliteit hebben.

De combinatie van internet & televisie maakt deze abonnementen in ieder geval onwijs aantrekkelijk. Houd de acties van Xs4all in de gaten, aangezien de provider wel eens wil stunten met flinke kortingen. Ga bij jezelf na aan welke internetsnelheid je behoefte hebt en sluit direct het gewenste internet & tv abonnement bij Xs4all af.