XS4ALL

First Class Internet, Televisie en Bellen.

Contactgegevens

Klantservice

020 398 76 66

(Werkdagen 8.00 - 20.00 uur)
(Zaterdag 10.00 - 17.00 uur)

Zakelijk

020 398 76 56

(Dagelijks 8.00 - 22.00 uur)

Internet & bellen van Xs4all

Vind je het interessant om twee vliegen in één klap te slaan? Heb je daarbij geen interesse in een alles in 1 pakket? Dan biedt Xs4all alsnog een interessante optie. Deze provider biedt namelijk een internet & bellen abonnement.

De provider biedt meerdere soorten internet & bellen abonnementen aan. Het belangrijkste onderscheid tussen deze abonnementen is te vinden in het maandelijkse tarief en de snelheid van het internet. Daarnaast biedt Xs4all ook voordelig bellen naar vaste én mobiele nummers aan. Je kunt dus voordelig bellen met de vaste huistelefoon. Een bijkomend voordeel is dat je voicemailberichten via de mail kunt verkrijgen. Ook als je niet thuis bent, weet je dus exact dat er een voicemail ingesproken is.

Over de installatie hoef je je ook geen zorgen te maken. Een monteur komt namelijk het internet & de telefonie installeren. Daarbij voert de monteur ook nog een Wifi check uit. Het netwerk van Xs4all is onwijs krachtig en stabiel; het internet in jouw huis kan daardoor hoge snelheden behalen.

Daarnaast krijg je ook nog een Wifi versterker en 1 GB Mobiel internet gratis. De gratis gigabyte krijg je zelfs elke maand. Al met al zijn de internet & bellen abonnementen van Xs4all onwijs interessant. Een goede prijs-kwaliteitverhouding en prima voorwaarden.