XS4ALL

First Class Internet, Televisie en Bellen.

Contactgegevens

Klantservice

020 398 76 66

(Werkdagen 8.00 - 20.00 uur)
(Zaterdag 10.00 - 17.00 uur)

Zakelijk

020 398 76 56

(Dagelijks 8.00 - 22.00 uur)

Alleen Internet van Xs4all

Heb je geen behoefte aan uitgebreide pakketten? Wil je simpelweg alleen razendsnel internet in huis? Ook daarvoor heeft Xs4all geschikte abonnementen. Het is bij deze provider namelijk ook mogelijk om enkel en alleen een internet abonnement af te sluiten. Hoe prettig is dat? Je kunt hierdoor de kosten laag houden en hoeft niet per sé gebruik te maken van bellen en/of televisie.

De provider biedt meerdere soorten internet abonnementen aan. Deze internetabonnementen verschillen met name op het gebied van internetsnelheid. Het pro abonnement is verreweg het snelste (glasvezel), terwijl je met het optimaalste abonnement van 50 Mb/s ook nog van snel en stabiel internet kunt genieten. De maximumsnelheid die je kunt krijgen is namelijk 1Gb/s internet. Xs4all heeft de zaakjes prima op orde. Uiteraard moet je voor het snelste internet wel een meerprijs bepalen. Vergelijk daarom de verschillende abonnementen goed met elkaar en sla je slag.

Omtrent de installatie hoef je je absoluut geen zorgen te maken. Een monteur van Xs4all komt namelijk bij je thuis het modem installeren. Dit betreft een hoogwaardig Fritz!Box Modem. Dankzij dit modem kan je alle apparaten in je huis draadloos met het internet verbinden. Voordat de monteur weg gaat, voert hij/zij ook nog een Wifi check uit. Dankzij een gratis Wifi versterker is de monteur in staat om overal in jouw huis razendsnel en stabiel internet te verkrijgen.

Bekijk op je gemakje de verschillende internet abonnementen van Xs4all en vergelijk deze met elkaar. Gaat jouw voorkeur uit naar het meest snelle internet of voldoet één van de andere abonnementen ook aan je wens? De keus is aan jou. Bij Xs4all heb je in ieder geval weinig reden tot klagen.