XS4ALL

First Class Internet, Televisie en Bellen.

Contactgegevens

Klantservice

020 398 76 66

(Werkdagen 8.00 - 20.00 uur)
(Zaterdag 10.00 - 17.00 uur)

Zakelijk

020 398 76 56

(Dagelijks 8.00 - 22.00 uur)

Alles-in-1 van Xs4all

Al sinds 1993 is Xs4all een bekende naam in de internet wereld. De Hackersorganisatie Hack-tic Internettoegang besloot in dat jaar Xs4all te starten als experiment. Het doel was om vooral veilig internet te bieden. Dit concept werd zo populair dat Xs4all binnen korte tijd 500 klanten had. In 1998 werd Xs4all overgenomen door KPN.

Wil je graag genieten van gemak, lage prijzen en prima internet, telefonie en televisie? Dan ben je mogelijk prima uit met een alles in 1 pakket van Xs4all. Deze provider biedt meerdere varianten van een dergelijk pakket aan, waarmee je van bovengenoemde voordelen kunt genieten.

Door één pakket af te sluiten, kan je simpelweg kosten besparen. Je hoeft niet meer 3 losse pakketten af te sluiten, waardoor je ook minder administratie hebt. Je krijgt bijvoorbeeld maandelijks nog maar één factuur en dus ook maar één afschrijving op je rekening.

Xs4all biedt meerdere soorten alles in 1 pakketten gaan. Elk pakket heeft bepaalde eigenschappen, waaronder een bepaalde internetsnelheid en een bepaald maandelijks tarief. Bij het alles in 1 pakket kan je in ieder geval genieten van stabiel en snel internet, vaste telefonie en televisie. Bij de televisie is het zelfs mogelijk om gratis programma’s op te nemen en programma’s tot 7 dagen later terug te kijken. Bij het afsluiten van een alles in 1 pakket bij Xs4all krijg je 1 tv ontvanger gratis meegeleverd.

Het bellen naar vaste en mobiele nummers is bijzonder voordelig bij Xs4all. Dat is, zoals je hierboven reeds hebt kunnen lezen, zeker niet het enige voordeel. Andere voordelen zijn terug te vinden in de zaken die standaard meegeleverd worden bij een Alles in 1 pakket:

1. Elke maand 1 GB Mobiel internet gratis

2. Een Wifi versterker voor optimaal bereik

3. F-Secure beveiliging

4. Installatie & Wifi check door de monteur

Het mag duidelijk zijn; de alles in 1 pakketten van Xs4all hebben veel te bieden. Het is niet voor niets dat één van deze pakketten in januari 2020 nog tot de beste koop door de Consumentenbond uitgeroepen is.