T-Mobile

Beste netwerk van Nederland‎

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Mobiel abonnement met telefoon van T-Mobile

Ben je op zoek naar een mobiel abonnement dat voor 100% bij je past? Dan ben je bij T-Mobile aan het juiste adres. Bij deze telecomaanbieder kan je namelijk een mobiel abonnement volledig naar eigen wens samenstellen.

Je kunt bijvoorbeeld voor een onbeperkt bellen abonnement gaan, maar een onbeperkt internet mobiel abonnement behoort ook tot de mogelijkheden.

Je kunt bij T-Mobile tussen alle gangbare smartphones kiezen en vervolgens hier een passend abonnement voor afsluiten. Hierbij heb je de keus uit verschillende internetbundels en verschillende databundels. Je kunt daarbij ook kiezen tussen een looptijd van 12 maanden of van 24 jaar. Behorende bij de looptijd hoort een bepaalde aanbetaling voor het toestel; deze toestelbetaling kan je naar eigen wens kiezen. Ook is het mogelijk om je toestel na afloop te recyclen. In dat geval betaal je maandelijks een lager maandbedrag, maar je bent daarbij wel verplicht om het toestel na afloop van de toestelbetaling te verkopen. Op dat moment kan je er ook voor kiezen om het vastgestelde restbedrag te betalen; in dat geval word je de nieuwe eigenaar van het toestel.

Bij de T-Mobile mobiel abonnementen profiteer je van het hoogwaardige T-Mobile netwerk. Dit netwerk is uiteraard betrouwbaar en stabiel gebleken. Bovendien ben je bij T-Mobile in staat om nog enkele verzekeringen en extra’s toe te voegen aan het mobiel abonnement. Denk hierbij aan een online beveiliging, een bundel voor het bellen naar het buitenland en een abonnement op Videoland (met korting!). Je kunt al met al een T-Mobile mobiel abonnement volledig naar eigen wens samenstellen.