T-Mobile

Beste netwerk van Nederland‎

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Al jarenlang is T-Mobile een gerenommeerde partij binnen de wereld van internetproviders. Het bedrijf biedt meerdere internet abonnementen aan, maar is ook actief op het gebied van televisie, vaste telefonie en mobiele telefonie. In de afgelopen jaren heeft T-Mobile haar sporen weten te verdienen.

Inhoud

1. Over T-Mobile

2. De producten van T-Mobile

3. Alles-in-1 van T-Mobile

4. Internet & bellen van T-Mobile

5. Internet & TV van T-Mobile

6. Alleen internet van T-Mobile

7. Mobiel abonnement met telefoon van T-Mobile

8. Losse mobiel van T-Mobile

9. Mobiel onbeperkt internet abonnement van T-Mobile

10. Mobiel onbeperkt bellen abonnement van T-Mobile

11. Sim Only abonnement van T-Mobile

12. Onbeperkt internet Sim Only abonnement van T-Mobile

13. Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van T-Mobile

14. De voordelen van T-Mobile

15. Internet vergelijken en afsluiten bij T-Mobile

Over T-Mobile

In 1999 werd T-Mobile opgericht in Bonn. Het is onderdeel van het concern Telekom en is wereldwijd een gigantische speler. Ook in Nederland heeft T-Mobile een marktaandeel. Dat komt onder meer vanwege de overname van Tele2. Sinds 2019 heeft T-Mobile namelijk Tele2 voor 75% in handen. Enkele jaren daarvoor wist het bedrijf ook telecomaanbieder Ben over te nemen. Door deze overnames is T-Mobile een grote partij binnen Nederland geworden.

Alles-in-1 van T-Mobile

Bij de welbekende provider T-Mobile ben je aan het juiste adres voor een alles-in-1 pakket. In dit pakket valt zowel internet, televisie als een vaste telefoonlijn. Je kunt een dergelijk pakket naar eigen wens samenstellen, zodat het pakket volledig aansluit op jouw wensen en behoeften.


Wat betreft internet heb je de keus uit meerdere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld tussen ‘regulier’ internet en glasvezel internet kiezen. Met het reguliere internet kan je vervolgens voor een maximale snelheid tot 100 Mbit/s kiezen, terwijl deze maximale snelheid bij glasvezel internet zelfs 1000 Mbit/s is. T-Mobile geeft hierbij een 100% garantie dat de maximale snelheid altijd de gekozen snelheid is. Bovendien geldt dit voor alle ruimtes in je huis.


Wat betreft vast bellen; ook dat is prima geregeld bij de alles-in-1 pakketten van T-Mobile. Zo heb je altijd gratis nummerbehoud en kan je de voicemail ook via de mail afluisteren. Zodoende sta je ook in contact met je huistelefoon als je niet eens thuis bent.

Lees meer over Alles-in-1 van T-Mobile

Internet & bellen van T-Mobile

Ben je niet zo van een alles-in-1 pakket? Dan kan je er ook nog voor kiezen om voor een T-Mobile internet & bellen pakket te gaan. In dat geval combineer je razendsnel internet met voordelig bellen in huis. Je vangt zodoende eigenlijk twee vliegen in één klap.


T-Mobile biedt verschillende soorten internet abonnementen aan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen normaal internet en glasvezel internet. Ook kun je echter alleen gebruik van glasvezel internet maken als er reeds glasvezelkabels in jouw wijk liggen. Dankzij het glasvezel internet kan je bij T-Mobile snelheden tot 1000 Mbit/s verkrijgen. Zonder glasvezel internet bedraagt de maximale snelheid 100 Mbit/s. Ongeacht voor welk soort internet je kiest; je kunt uitgaan van snel en stabiel internet. Die garantie geeft T-Mobile sowieso en daarbij voegen ze nog het volgende toe: overal in huis heb je even snel internet.

Lees meer over internet & bellen van T-Mobile

Internet & TV van T-Mobile

Met een gecombineerd internet & tv abonnement ben je in ¬ principe van alle gemakken voorzien. Bij T-Mobile ben je aan het juiste adres om een dergelijk pakket op een voordelige manier samen te stellen. Bovendien heb je de keus uit verschillende bundels binnen dit pakket.


Op het gebied van internet heb je de keus uit verschillende internetsnelheden. Je kunt hierbij kiezen voor ‘regulier’ internet met een snelheid van bijvoorbeeld 50 Mbit/s of 100 Mbit/s. Bij T-Mobile is het echter ook mogelijk om voor glasvezel internet te gaan. In dat geval bedraagt de maximale snelheid 1000 Mbit/s. Het ligt er dus maar net aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. Dankzij het netwerk van T-Mobile ben je in ieder geval van snel en stabiel internet verzekerd. Hierbij geeft T-Mobile ook nog de garantie dat je overal in huis even snel internet hebt.

Lees meer over internet & tv van T-Mobile

Alleen internet van T-Mobile

Wil je graag razendsnel en stabiel internet in huis hebben? Dan zijn er verschillende providers om uit te kiezen. Ook bij T-mobile kun je terecht voor razendsnel internet.


In het assortiment zijn meerdere abonnementen voor regulier internet en voor glasvezel internet te vinden. Mocht je interesse in glasvezel internet hebben, is het verstandig om eerst een postcodecheck te doen. De postcodecheck kan je doen aan het einde van deze pagina. Aan de hand van deze Postcodecheck zie je direct welke maximale snelheid T-Mobile bij jouw huis kan leveren. Op basis daarvan kan je een keus maken tussen de verschillende internetsnelheden. De reguliere internet snelheden kunnen oplopen tot 100 Mbit/s, terwijl de glasvezel internet snelheden oplopen tot maar liefst 1000 Mbit/s.

Lees meer over internet van T-Mobile

Mobiel abonnement met telefoon van T-Mobile

Eigenlijk niemand kan momenteel nog zonder een smartphone leven. Ben jij nog op zoek naar de aanschaf van een nieuwe smartphone? Dan is het uiterst interessant om eens naar een mobiel abonnement met telefoon van T-Mobile te kijken. Daarmee geniet je van een gloednieuwe telefoon, gunstige voorwaarden, een relatief laag maandbedrag en van de prima service van T-Mobile. Bovendien heeft T-Mobile een prima netwerk in zowel Nederland als in heel Europa, waardoor je overal naar hartenlust kunt bellen, internetten en sms’en.


Bij het afsluiten van een mobiel abonnement met telefoon heb je bovendien onwijs veel keus bij T-Mobile. Je kunt kiezen tussen verschillende abonnementsvormen en verschillende telefoons. Eigenlijk alle telefoons van de bekende merken worden door T-Mobile in combinatie met een mobiel abonnement aangeboden.

Lees meer over Mobiel abonnement met telefoon van T-Mobile

Losse mobiel van T-Mobile

Hoef je niet zozeer een mobiel abonnement inclusief telefoon af te sluiten? Dan is de enige mogelijkheid die je hebt, om een Sim only abonnement af te sluiten. Het is bij deze provider helaas niet mogelijk om een losse mobiel aan te schaffen. De mobiele telefoons die door T-Mobile verkocht worden, gaan altijd samen met één van de telefoon abonnementen. Je kunt dus wel bij een externe partij een losse mobiel kopen en vervolgens voor die smartphone een Sim only abonnement bij T-Mobile afsluiten.

Lees meer over losse mobiel van T-Mobile

Mobiel onbeperkt internet abonnement van T-Mobile

In de huidige maatschappij zijn we onwijs veel met onze smartphone bezig. Het navigeren, het streamen van Netflix en het internetten kost stuk voor stuk behoorlijk veel internet. Wil je graag van een onbeperkte databundel kunnen genieten? Dan is het aan te raden om naar een mobiel onbeperkt internet abonnement van T-Mobile te kijken. Je kunt bij T-Mobile daarvoor kiezen tussen een Unlimited bundel en een Unlimited Plus bundel. Bij de laatstgenoemde bundel geniet je van extra veilig internet.


Een voordeel van T-Mobile is dat je dit abonnement volledig zelf samen kunt stellen. Je bepaalt zelf het aantal belminuten, de looptijd van het contract en eventuele extra bundels. Ook heb je zeggenschap over de aanbetaling voor de smartphone, zodat je ook nog invloed kunt hebben op het maandelijkse abonnementsbedrag.

Lees meer over Mobiel onbeperkt internet van T-Mobile

Mobiel onbeperkt bellen abonnement van T-Mobile

Als je graag met vrienden, familie en collega’s in contact blijft, bel je ongetwijfeld behoorlijk veel. Wist je dat je behoorlijk veel bij moet betalen als je bovendien de grens van het aantal belminuten van jouw abonnement uitkomt? Om dat te voorkomen, is het verstandig om een mobiel onbeperkt bellen abonnement bij T-Mobile af te sluiten. Met een dergelijk abonnement kan je naar hartenlust bellen, zonder dat je daarbij rekening hoeft te houden met een limiet van het aantal belminuten.


Bij het afsluiten van een mobiel onbeperkt bellen abonnement van T-Mobile heb je volledige zeggenschap over het abonnement. Je bepaalt namelijk zelf de looptijd van het contract, de bijbehorende internetbundel en de aanbetaling voor de telefoon. Dankzij deze vrijheid kan je het abonnement volledig naar eigen wens samenstellen.

Lees meer over Mobiel onbeperkt bellen van T-Mobile

Sim Only abonnement van T-Mobile

Voor veel mensen is het uiterst interessant om eens naar een Sim Only abonnement van T-Mobile te kijken. Met een dergelijk abonnement kan je namelijk onwijs veel kosten besparen, terwijl je ook nog eens goed voor het milieu bezig bent. Bij een Sim Only abonnement betaal je namelijk alleen voor het gebruik van het netwerk van T-Mobile, maar niet voor een telefoon. Als je nog een prima functionerende telefoon hebt, is een Sim Only dus uitermate interessant. Je kunt je maandelijkse kosten laag houden en je kunt het abonnement naar eigen wens samenstellen. Hierdoor heb je nog meer zeggenschap over de uiteindelijke maandelijkse kosten van jouw Sim Only abonnement.


Lees meer over Sim Only abonnement van T-Mobile

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van T-Mobile

Wil je graag maandelijks kosten besparen en naar hartenlust muziek kunnen luisteren, internetten en Netflix streamen? Dan heb je behoefte aan een Onbeperkt internet Sim Only abonnement van T-Mobile. Daarbij profiteer je van een laag maandbedrag en van een ongelimiteerde internetbundel. Je hebt daarbij de keus uit twee bundels: Unlimited of Unlimited Plus. Bij de laatstgenoemde bundel geniet je van extra veilig internet, zodat je online geen enkel gevaar loopt.


Door een Onbeperkt internet Sim Only abonnement bij T-Mobile af te sluiten, geniet je van lage maandlasten. Bovendien kan je jouw eigen telefoon behouden en blijven gebruiken. Je hoeft daardoor niet wéér een nieuwe telefoon aan te schaffen, inclusief bijbehorende kosten. Door de onbeperkte internetbundel heb je bovendien geen omkijken meer naar je dataverbruik.

Lees meer over Onbeperkt internet Sim Only abonnement van T-Mobile

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van T-Mobile

Weet je van jezelf dat je graag veel belt? Heb je momenteel nog een goed functionerende telefoon waarvan het abonnement binnenkort verloopt? Dan is het mogelijk interessant om een Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van T-Mobile af te sluiten. Met een dergelijk abonnement geniet je van een onbeperkt aantal belminuten én van een laag maandtarief. Je kunt zelf de rest van het abonnement samenstellen, zodat je de kosten zo laag mogelijk kunt houden. Door de onbeperkte belbundel kan je in ieder geval met iedereen contact houden en hoef je niet bang te zijn voor extra kosten!

Lees meer over Onbeperkt internet Sim Only abonnement van T-Mobile

De voordelen van T-Mobile

T-Mobile is in de afgelopen niet voor niets zo groot geworden. Men weet namelijk een prima service te bieden tegen relatief voordelige prijzen. Het internet van T-Mobile is onwijs snel en stabiel, waarbij je zelfs overal in huis even snel internet hebt. In principe kom je dus niks te kort bij een T-Mobile internet abonnement, zeker omdat je zelf de snelheid kunt bepalen.

Internet vergelijken en afsluiten bij T-Mobile

Wil je graag meer inzicht krijgen in de verschillende internet abonnementen? Dan ben je aan het juiste adres voor het vergelijken van alle internetabonnementen van deze provider. Heb je het gewenste abonnement gevonden? Dan kan je deze direct afsluiten.