T-Mobile

Beste netwerk van Nederland‎

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Al jarenlang is T-Mobile een gerenommeerde partij binnen de wereld van internetproviders. Het bedrijf biedt meerdere internet abonnementen aan, maar is ook actief op het gebied van televisie, vaste telefonie en mobiele telefonie. In de afgelopen jaren heeft T-Mobile haar sporen weten te verdienen.

Inhoud

1. Over T-Mobile

2. De producten van T-Mobile

3. Alles-in-1 van T-Mobile

4. Internet & bellen van T-Mobile

5. Internet & TV van T-Mobile

6. Alleen internet van T-Mobile

7. De voordelen van T-Mobile

8. Internet vergelijken en afsluiten bij T-Mobile

Over T-Mobile

In 1999 werd T-Mobile opgericht in Bonn. Het is onderdeel van het concern Telekom en is wereldwijd een gigantische speler. Ook in Nederland heeft T-Mobile een marktaandeel. Dat komt onder meer vanwege de overname van Tele2. Sinds 2019 heeft T-Mobile namelijk Tele2 voor 75% in handen. Enkele jaren daarvoor wist het bedrijf ook telecomaanbieder Ben over te nemen. Door deze overnames is T-Mobile een grote partij binnen Nederland geworden.

De producten van T-Mobile

Bij T-Mobile heb je de keus uit de volgende internet producten:

Alles-in-1 van T-Mobile

Bij de welbekende provider T-Mobile ben je aan het juiste adres voor een alles-in-1 pakket. In dit pakket valt zowel internet, televisie als een vaste telefoonlijn. Je kunt een dergelijk pakket naar eigen wens samenstellen, zodat het pakket volledig aansluit op jouw wensen en behoeften.


Wat betreft internet heb je de keus uit meerdere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld tussen ‘regulier’ internet en glasvezel internet kiezen. Met het reguliere internet kan je vervolgens voor een maximale snelheid tot 100 Mbit/s kiezen, terwijl deze maximale snelheid bij glasvezel internet zelfs 1000 Mbit/s is. T-Mobile geeft hierbij een 100% garantie dat de maximale snelheid altijd de gekozen snelheid is. Bovendien geldt dit voor alle ruimtes in je huis.


Wat betreft vast bellen; ook dat is prima geregeld bij de alles-in-1 pakketten van T-Mobile. Zo heb je altijd gratis nummerbehoud en kan je de voicemail ook via de mail afluisteren. Zodoende sta je ook in contact met je huistelefoon als je niet eens thuis bent.

Lees meer over Alles-in-1 van T-Mobile

Internet & bellen van T-Mobile

Ben je niet zo van een alles-in-1 pakket? Dan kan je er ook nog voor kiezen om voor een T-Mobile internet & bellen pakket te gaan. In dat geval combineer je razendsnel internet met voordelig bellen in huis. Je vangt zodoende eigenlijk twee vliegen in één klap.


T-Mobile biedt verschillende soorten internet abonnementen aan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen normaal internet en glasvezel internet. Ook kun je echter alleen gebruik van glasvezel internet maken als er reeds glasvezelkabels in jouw wijk liggen. Dankzij het glasvezel internet kan je bij T-Mobile snelheden tot 1000 Mbit/s verkrijgen. Zonder glasvezel internet bedraagt de maximale snelheid 100 Mbit/s. Ongeacht voor welk soort internet je kiest; je kunt uitgaan van snel en stabiel internet. Die garantie geeft T-Mobile sowieso en daarbij voegen ze nog het volgende toe: overal in huis heb je even snel internet.

Lees meer over internet & bellen van T-Mobile

Internet & TV van T-Mobile

Met een gecombineerd internet & tv abonnement ben je in ¬ principe van alle gemakken voorzien. Bij T-Mobile ben je aan het juiste adres om een dergelijk pakket op een voordelige manier samen te stellen. Bovendien heb je de keus uit verschillende bundels binnen dit pakket.


Op het gebied van internet heb je de keus uit verschillende internetsnelheden. Je kunt hierbij kiezen voor ‘regulier’ internet met een snelheid van bijvoorbeeld 50 Mbit/s of 100 Mbit/s. Bij T-Mobile is het echter ook mogelijk om voor glasvezel internet te gaan. In dat geval bedraagt de maximale snelheid 1000 Mbit/s. Het ligt er dus maar net aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. Dankzij het netwerk van T-Mobile ben je in ieder geval van snel en stabiel internet verzekerd. Hierbij geeft T-Mobile ook nog de garantie dat je overal in huis even snel internet hebt.

Lees meer over internet & tv van T-Mobile

Alleen internet van T-Mobile

Wil je graag razendsnel en stabiel internet in huis hebben? Dan zijn er verschillende providers om uit te kiezen. Ook bij T-mobile kun je terecht voor razendsnel internet.


In het assortiment zijn meerdere abonnementen voor regulier internet en voor glasvezel internet te vinden. Mocht je interesse in glasvezel internet hebben, is het verstandig om eerst een postcodecheck te doen. De postcodecheck kan je doen aan het einde van deze pagina. Aan de hand van deze Postcodecheck zie je direct welke maximale snelheid T-Mobile bij jouw huis kan leveren. Op basis daarvan kan je een keus maken tussen de verschillende internetsnelheden. De reguliere internet snelheden kunnen oplopen tot 100 Mbit/s, terwijl de glasvezel internet snelheden oplopen tot maar liefst 1000 Mbit/s.

Lees meer over internet van T-Mobile

De voordelen van T-Mobile

T-Mobile is in de afgelopen niet voor niets zo groot geworden. Men weet namelijk een prima service te bieden tegen relatief voordelige prijzen. Het internet van T-Mobile is onwijs snel en stabiel, waarbij je zelfs overal in huis even snel internet hebt. In principe kom je dus niks te kort bij een T-Mobile internet abonnement, zeker omdat je zelf de snelheid kunt bepalen.

Internet vergelijken en afsluiten bij T-Mobile

Wil je graag meer inzicht krijgen in de verschillende internet abonnementen? Dan ben je aan het juiste adres voor het vergelijken van alle internetabonnementen van deze provider. Heb je het gewenste abonnement gevonden? Dan kan je deze direct afsluiten.