T-Mobile

Beste netwerk van Nederland‎

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

T-Mobile staat zonder meer te boek als één van de meest hoogwaardige telecom aanbieders. Bij dit van origine Duitse bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende (telecom) diensten, waaronder uitgebreide Sim Only abonnementen. Het merk heeft in Nederland een behoorlijke positie in weten te nemen in de wereld van telefoon abonnementen.

Inhoud

1. Over T-Mobile

2. De producten van T-Mobile

3. Sim Only abonnement van T-Mobile

4. Onbeperkt internet Sim Only abonnement van T-Mobile

5. Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van T-Mobile

6. De voordelen van T-Mobile

7. Sim Only vergelijken en afsluiten bij T-Mobile

Over T-Mobile

T-Mobile is één van de drie divisies van het Duitse concern Deutsche Telekom. Dit concern is uitgegroeid tot een gigantisch bedrijf. Deze werknemers zijn dagelijks bezig om de beste telecom diensten aan te bieden. In Nederland behoren ook Ben en Tele2 tot het merk ‘T-Mobile’. Deze twee aanbieders maken ook gebruik van het hoogwaardige T-Mobile netwerk.

De producten van T-Mobile

Op het gebied van Sim Only kan je bij T-Mobile voor de volgende producten terecht:

Sim Only abonnement van T-Mobile

In specifieke situaties is het uitermate interessant om voor een Sim Only abonnement te gaan. Dat is bijvoorbeeld het geval als je huidige telefoon nog prima functioneert en je huidige contract bijna afloopt. Door een Sim Only abonnement af te sluiten, kan je gebruik blijven maken van je huidige telefoon. Bijkomend voordeel daarvan is dat het maandtarief relatief laag ligt. Als je van een hoogwaardig Sim Only abonnement wilt genieten, is een T-Mobile Sim Only abonnement zeker aan te raden.

Het voordeel van een dergelijk abonnement is dat je deze volledig naar eigen wens samen kunt stellen. Je bepaalt zelf voor welke belbundel je kiest en voor welke internetbundel je kiest. Bovendien kan je ook nog keuzes maken met betrekking tot de looptijd van het contract. Je kunt hierbij kiezen tussen een looptijd van 2 jaar, van 1 jaar en van een maandelijks opzegbaar contract. Met het maandelijks opzegbare contract ben je onwijs flexibel. Daarnaast is het ook mogelijk om je Sim Only abonnement maandelijks naar wens aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld de databundel per maand aanpassen, zodat je elke maand voldoende data hebt. Gebruik je in bepaalde maanden weinig data? Dan kan je door de data omlaag bij te stellen ook nog eens kosten besparen.

Als je een T-Mobile Sim Only abonnement hebt, ben je verzekerd van een prima dekking. Het netwerk van T-Mobile is namelijk onwijs stabiel en betrouwbaar geleken. Bovendien heb je, dankzij dit netwerk, in de gehele Europese Unie een prima dekking. Dit betekent dat je ook in de rest van Europa met veel plezier gebruik kunt maken van het T-Mobile Sim Only abonnement.

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van T-Mobile

Wil je graag maandelijks kosten besparen en naar hartenlust muziek kunnen luisteren, internetten en Netflix streamen? Dan heb je behoefte aan een Onbeperkt internet Sim Only abonnement van T-Mobile. Daarbij profiteer je van een laag maandbedrag en van een ongelimiteerde internetbundel. Je hebt daarbij de keus uit twee bundels: Unlimited of Unlimited Plus. Bij de laatstgenoemde bundel geniet je van extra veilig internet, zodat je online geen enkel gevaar loopt.


Door een Onbeperkt internet Sim Only abonnement bij T-Mobile af te sluiten, geniet je van lage maandlasten. Bovendien kan je jouw eigen telefoon behouden en blijven gebruiken. Je hoeft daardoor niet wéér een nieuwe telefoon aan te schaffen, inclusief bijbehorende kosten. Door de onbeperkte internetbundel heb je bovendien geen omkijken meer naar je dataverbruik.

Lees meer over Onbeperkt internet Sim Only abonnement van T-Mobile

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van T-Mobile

Weet je van jezelf dat je graag veel belt? Heb je momenteel nog een goed functionerende telefoon waarvan het abonnement binnenkort verloopt? Dan is het mogelijk interessant om een Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van T-Mobile af te sluiten. Met een dergelijk abonnement geniet je van een onbeperkt aantal belminuten én van een laag maandtarief. Je kunt zelf de rest van het abonnement samenstellen, zodat je de kosten zo laag mogelijk kunt houden. Door de onbeperkte belbundel kan je in ieder geval met iedereen contact houden en hoef je niet bang te zijn voor extra kosten!

Lees meer over Onbeperkt internet Sim Only abonnement van T-Mobile

De voordelen van T-Mobile

Dankzij schaalvoordelen is T-Mobile in staat om bepaalde voordelen te bieden. Een van die voordelen is terug te vinden in het hoogwaardige T-Mobile netwerk. Dit netwerk is onwijs stabiel, betrouwbaar en heeft overal in de Europese Unie een prima dekking. Je kunt met een T-Mobile Sim Only abonnement dus overal in Europa genieten van een prima dienstverlening.

Sim Only vergelijken en afsluiten bij T-Mobile

Bij provider-vergelijker.nl ben je aan het juiste adres voor het vergelijken van allerlei T-Mobile Sim Only abonnementen. Deze abonnementen kan je onderling met elkaar vergelijken, maar ook met de abonnementen van andere providers vergelijken. Dit kun je gemakkelijk doen via de mobiele app, via de website of via de klantenservice. Als je het gewenste abonnement gevonden hebt, kan je deze direct via onze website vergelijken.