T-Mobile

Beste netwerk van Nederland‎

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Al enkele jaren behoort T-Mobile tot de top van de telecomaanbieders. Het bedrijf is één van de grootste partijen, biedt veel mobiel abonnementen aan en kan buigen op een betrouwbaar en stabiel netwerk. Veel Nederlanders maken daarom met veel plezier gebruik van één van de T-Mobile internet abonnementen.

Inhoud

1. Over T-Mobile

2. De producten van T-Mobile

3. Losse mobiel van T-Mobile

4. Mobiel abonnement met telefoon van T-Mobile

5. Mobiel onbeperkt internet abonnement van T-Mobile

6. Mobiel onbeperkt bellen abonnement van T-Mobile

7. De voordelen van T-Mobile

8. Mobiele abonnementen vergelijken en afsluiten bij T-Mobile

Over T-Mobile

T-Mobile werd in 1999 opgericht in Duitsland; het bedrijf is namelijk een tak van de Duitse Deutsche Telekom maatschappij. Deze maatschappij is over de gehele wereld actief en is ook in Nederland nadrukkelijk aanwezig. In de afgelopen jaren werden meerdere andere telecomaanbieders overgenomen, waardoor T-Mobile in Nederland groter en groter werd. Het bedrijf heeft onder meer Ben en Tele2 in het assortiment.

Losse mobiel van T-Mobile

Hoef je niet zozeer een mobiel abonnement inclusief telefoon af te sluiten? Dan is de enige mogelijkheid die je hebt, om een Sim only abonnement af te sluiten. Het is bij deze provider helaas niet mogelijk om een losse mobiel aan te schaffen. De mobiele telefoons die door T-Mobile verkocht worden, gaan altijd samen met één van de telefoon abonnementen. Je kunt dus wel bij een externe partij een losse mobiel kopen en vervolgens voor die smartphone een Sim only abonnement bij T-Mobile afsluiten.

Lees meer over losse mobiel van T-Mobile

Mobiel abonnement met telefoon van T-Mobile

Eigenlijk niemand kan momenteel nog zonder een smartphone leven. Ben jij nog op zoek naar de aanschaf van een nieuwe smartphone? Dan is het uiterst interessant om eens naar een mobiel abonnement met telefoon van T-Mobile te kijken. Daarmee geniet je van een gloednieuwe telefoon, gunstige voorwaarden, een relatief laag maandbedrag en van de prima service van T-Mobile. Bovendien heeft T-Mobile een prima netwerk in zowel Nederland als in heel Europa, waardoor je overal naar hartenlust kunt bellen, internetten en sms’en.


Bij het afsluiten van een mobiel abonnement met telefoon heb je bovendien onwijs veel keus bij T-Mobile. Je kunt kiezen tussen verschillende abonnementsvormen en verschillende telefoons. Eigenlijk alle telefoons van de bekende merken worden door T-Mobile in combinatie met een mobiel abonnement aangeboden.

Lees meer over Mobiel abonnement met telefoon van T-Mobile

Mobiel onbeperkt internet abonnement van T-Mobile

Als je veelvuldig met je mobiel op het internet aan het surfen bent, is het aan te raden om voor een onbeperkt internet mobiel abonnement te gaan. Bij T-Mobile ben je in staat om een dergelijk abonnement volledig naar eigen wens samen te stellen.

Lees meer over Mobiel onbeperkt internet van T-Mobile

Mobiel onbeperkt bellen abonnement van T-Mobile

Ook als je graag onbeperkt wilt bellen, heb je bij T-Mobile meer dan genoeg mogelijkheden. Je bent namelijk óók in staat om een T-Mobile onbeperkt bellen mobiel abonnement naar eigen wens samen te stellen. Je bent hierbij in ieder geval verzekerd van een stabiel en betrouwbaar netwerk.

Lees meer over Mobiel onbeperkt bellen van T-Mobile

De voordelen van T-Mobile

Een van de belangrijkste voordelen van T-Mobile is terug te vinden in de perfecte dekking. Deze telecomaanbieder heeft een hoogwaardig netwerk, waardoor je overal in Nederland (en in het buitenland) van een prima dekking kunt profiteren. Uiteraard kan je ook rekenen op de klantenservice en gunstige voorwaarden van T-Mobile.

Mobiele abonnementen vergelijken en afsluiten bij T-Mobile

Wil je graag een nieuw mobiel abonnement afsluiten? Op internet-vergelijk.com ben je aan het juiste adres om alle (T-Mobile) mobiel abonnementen met elkaar te vergelijken. Heb je het gewenste mobiel abonnement gevonden? Dan kan je deze direct via onze website afsluiten.