Budget Mobiel

Minder betalen, minder gedoe en minder blabla

Contactgegevens

Contactformulier

De relatief nieuwe provider Budget Mobiel richt zich volledig op de markt van mobiele abonnementen. De strategie die deze provider hierbij hanteert, is duidelijk: de prijs moet zo laag mogelijk gehouden worden. De provider probeert om prijstechnisch voordelige abonnementen aan te bieden, zodat veel mensen veel geld kunnen gaan besparen.

Inhoud

1. Over Budget Mobiel

2. De producten van Budget Mobiel

3. Sim only abonnement van Budget Mobiel

4. Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Budget Mobiel

5. Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Budget Mobiel

6. De voordelen van Budget Mobiel

7. Internet vergelijken en afsluiten bij Budget Mobiel

Over Budget Mobiel

De provider Budget Mobiel is een tak van het welbekende bedrijf Budget Energie. Die energiemaatschappij heeft enkele jaren geleden de gehele markt op de kop gegooid door voordelige tarieven te gaan hanteren. Nadat dit binnen die markt gelukt was, wilde het bedrijf graag ook in andere markten hetzelfde gaan proberen. Uiteindelijk is daarbij voor de markt van mobiele telefonie gekozen, waarna Budget Mobiel een feit is. Binnen deze provider ligt de focus dus volledig op het aanbieden van voordelige mobiele abonnementen.

De producten van Budget Mobiel

Bij Budget Mobiel heb je de keus uit de volgende mobiele producten:

Sim Only abonnement van Budget Mobiel

Het doel van Budget Mobiel is om onwijs voordelige abonnementen aan te bieden. Dat krijgen ze voor elkaar door alleen maar Sim Only abonnementen aan te bieden. Je kunt bij Budget Mobiel dus niet voor een abonnement met telefoon kiezen. Bij de Sim Only abonnementen heb je de keus tussen twee abonnementen: een basis bundel en een onbeperkte bundel. Bij deze abonnementen kan je voor nummerbehoud kiezen en verder heb je weinig keus. Mede door het ietwat sobere aanbod is deze provider in staat om juist onwijs voordelige abonnementen aan te bieden. Daarbij maakt het bedrijf gebruik van het onwijs betrouwbare KPN-netwerk, zodat je overal van prima bereik verzekerd bent.

Lees meer over sim only van Budget Mobiel

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Budget Mobiel

Als je kosten wilt besparen, is het uitermate interessant om naar een onbeperkt internet Sim Only abonnement van Budget Mobiel te kijken. Dat is zeker het geval als je graag onbeperkt wilt kunnen internetten; daar biedt Budget Mobiel namelijk ook een geschikt Sim Only abonnement voor aan. Met dit relatief betaalbare Sim Only abonnement geniet je van een onbeperkte hoeveelheid data per maand. Alleen als je in het buitenland (Europese Unie) bent, heb je te maken met een limiet van 12GB. In eigen land heb je echter niet te maken met een limiet en kan je dus naar hartenlust streamen, internetten en muziek afspelen.

Lees meer over onbeperkt internet sim only abonnement van Budget Mobiel

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Budget Mobiel

Als je veelvuldig aan het bellen bent, heeft Budget Mobiel een interessant Sim Only abonnement voor je. Met een Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Budget Mobiel geniet je namelijk van een onbeperkt aantal belminuten. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je voor extra kosten op moet gaan draaien, aangezien het aantal belminuten ongelimiteerd is. Bovendien hoef je voor een dergelijk Sim Only abonnement bij Budget Mobiel vrij weinig maandelijks te betalen. Ideaal dus!

Lees meer over onbeperkt bellen sim only abonnement van Budget Mobiel

De voordelen van Budget Mobiel

-

Internet vergelijken en afsluiten bij Budget Mobiel

-