Budget Mobiel

Minder betalen, minder gedoe en minder blabla

Contactgegevens

Contactformulier

Wil je graag op een voordelige manier van je telefoon gebruik maken? Dat is mogelijk; in Nederland zijn namelijk meerdere telecom aanbieders die zich met name op de prijs richten. Als je op dit moment ook nog een goed functionerende telefoon hebt, is het absoluut interessant om naar een Sim Only abonnement te kijken. Dergelijke abonnementen zijn tamelijk voordelig én dat is zeker het geval bij Budget mobiel.

Inhoud

1. Over Budget Mobiel

2. De producten van Budget Mobiel

3. Sim only abonnement van Budget Mobiel

4. Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Budget Mobiel

5. Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Budget Mobiel

6. De voordelen van Budget Mobiel

7. Sim Only vergelijken en afsluiten bij Budget Mobiel

Over Budget Mobiel

Budget mobiel is onderdeel van Budget Energie. Deze energiemaatschappij levert in Nederland aan behoorlijk veel huishoudens stroom; ook daarbij richt het bedrijf zich op voordelige tarieven. Budget mobiel maakt in ons land gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Hierdoor ben je verzekerd van een prima dekking in zowel Nederland als in de gehele Europese Unie.

De producten van Budget Mobiel

Op het gebied van Sim Only kan je bij Budget mobiel voor de volgende producten terecht:

Sim Only abonnement van Budget Mobiel

Heb je nog een telefoon die prima functioneert? Loopt het contract van deze telefoon wel bijna af? Dan sta je voor een belangrijke keuze; budget technisch is het zeker interessant om naar een Sim Only abonnement te kijken. Bij een dergelijk abonnement betaal je alleen om gebruik te kunnen maken van het netwerk, maar je betaalt niet voor het afbetalen van een (nieuwe) telefoon. Als je voor een Budget mobiel Sim Only abonnement kiest, kan je veel geld besparen.

Bijkomend voordeel is dat je volledig zelf het abonnement samen kunt stellen. Je kunt kiezen uit verschillende internetbundels en uit verschillende belbundels. Stel het abonnement naar eigen wens samen en geniet hier optimaal van. Dat lukt absoluut, aangezien je het abonnement maandelijks kunt aanpassen en op kunt zeggen. Je bent dus niet gebonden aan een lange looptijd en bent super flexibel. Ondertussen hoef je ook niet al te veel voor het Budget mobiel Sim Only abonnement te betalen. Zoals gezegd; Budget mobiel richt zich op het aanbieden van voordelige abonnementen.

De prijs van het abonnement kan nog interessanter worden als je al klant bent bij Budget energie. In dat geval krijg je namelijk nog een maandelijkse bundelkorting; hiermee kan het maandtarief voor je Sim Only abonnement nog lager worden. Bij het vergelijken van een Sim Only abonnement bij Budget kan je overigens ook voor nummerbehoud kiezen.

Ook heeft Budget mobiel een handige app waarmee je in één overzicht al je belangrijke gegevens bij de hand hebt, zoals het aantal mb’s dat je hebt verbruikt en je laatste facturen. Ben je over je datalimiet heen? Dan bestel je via de App makkelijk Mb’s bij.

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Budget Mobiel

Als je kosten wilt besparen, is het uitermate interessant om naar een onbeperkt internet Sim Only abonnement van Budget Mobiel te kijken. Dat is zeker het geval als je graag onbeperkt wilt kunnen internetten; daar biedt Budget Mobiel namelijk ook een geschikt Sim Only abonnement voor aan. Met dit relatief betaalbare Sim Only abonnement geniet je van een onbeperkte hoeveelheid data per maand. Alleen als je in het buitenland (Europese Unie) bent, heb je te maken met een limiet van 12GB. In eigen land heb je echter niet te maken met een limiet en kan je dus naar hartenlust streamen, internetten en muziek afspelen.

Lees meer over onbeperkt internet sim only abonnement van Budget Mobiel

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Budget Mobiel

-

Lees meer over onbeperkt bellen sim only abonnement van Budget Mobiel

De voordelen van Budget Mobiel

Budget mobiel heeft in de basis twee belangrijke voordelen: het betrouwbare KPN netwerk en de voordelige tarieven. Zoals de naam van deze telecomaanbieder al doet vermoeden, richt men zich voornamelijk op het aanbieden van betaalbare Sim Only abonnementen. Hier kan jij optimaal van profiteren, aangezien je je maandelijkse kosten flink omlaag kunt brengen.

Sim Only vergelijken en afsluiten bij Budget Mobiel

Hieronder kan je alle Budget mobiel Sim Only abonnementen vergelijken. Deze abonnementen kan je naar eigen wens samenstellen, zodat je meer dan voldoende keus hebt. Dit kun je gemakkelijk doen via de mobiele app, via de website of via de klantenservice. Op deze website kan je de abonnementen ook nog met Sim Only abonnementen van andere telecom aanbieders gevonden. Uiteindelijk kan je ook direct je gewenste abonnement direct vergelijken via deze website.