Ben

Goedkope mobiele en Sim Only abonnementen

Contactgegevens

Klantservice

0900 – 04 01 405

(Elke dag van 8:00 - 17:00)

Chat

In Nederland behoren enkele telecomaanbieders tot de top van de markt. Die eer is voor onder meer T-Mobile weggelegd. Deze telecomaanbieder biedt in Nederland meerdere diensten aan, maar doet dat niet altijd onder eigen naam. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Ben; deze telecomaanbieder is namelijk onderdeel van de T-Mobile groep en biedt onder eigen naam verschillende telefoon abonnementen aan.

Inhoud

1. Over Ben

2. De producten van Ben

3. Sim Only abonnement van Ben

4. Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Ben

5. Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Ben

6. De voordelen van Ben

7. Ben vergelijken en afsluiten

Over Ben

Op 4 februari 1999 werd Ben in Nederland opgericht; het was een combinatie van het Deense Tele Denmark en het Belgische Belgacom. Deze twee aanbieders wilden voet aan de grond krijgen in Nederland en deden dat door Ben op te richten. Vanaf de oprichting ging het al vrij snel goed met Ben; dat kwam onder andere door een grootschalige reclamecampagne van de provider. In eerste instantie richtte Ben zich op de Randstad, maar de focus ging al snel op het hele land.

Producten Ben

Bij Ben kan je in Nederland de volgende telefoon abonnementen vergelijken:

Sim Only abonnement van Ben

Heb je nog een telefoon die prima functioneert? Loopt het abonnement van deze telefoon binnen af? Dan kan je op een voordelige wijze nog langer gebruik maken van deze telefoon. Dat kan je voor elkaar krijgen door een Sim Only abonnement af te sluiten. Voor het vergelijken van een Sim Only abonnement heb je meerdere mogelijkheden; bij Ben heb je in ieder geval meer dan genoeg keus.

Bij Ben is het namelijk mogelijk om zelf je Sim Only abonnement samen te stellen. Je bepaalt zelf wat de looptijd is, voor welke belbundel je gaat en voor welke internetbundel je kiest. Daarbij heb je ook nog de keus uit verschillende internetsnelheden, waaronder 3G en 4G. door al deze mogelijkheden kan je het abonnement volledig op je eigen wensen afstemmen. Bijkomend voordeel is dat je hier niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Ben is standaard al relatief voordelig; dat is bij een Sim Only zeker het geval.

Bij alle Ben Sim Only abonnementen geniet je van gratis nummerbehoud. Als je het abonnement eenmaal in gebruik genomen hebt, profiteer je ook van enkele voordelen. Ben maakt namelijk gebruik van het stabiele T-Mobile netwerk. Dankzij dit netwerk kan je in zowel Nederland als in de EU vol plezier gebruik maken van je Sim Only abonnement. Vergelijk de verschillende mogelijkheden, stel je gewenste Sim Only abonnement af en geniet van alle voordelen.

Wil je graag flexibel zijn? Dan kan je het beste voor een maandelijks opzegbaar Ben Sim Only abonnement kiezen. Dat abonnement kan je naar hartenlust aanpassen of opzeggen, indien dat je wens is.

Tip! Bij het vergelijken van een Sim Only abonnement, kijk welk type simkaart je nodig hebt. Als je weet welke simkaart goed is, kan je die wellicht gelijk laten bijknippen bij de provider.

Echter is het raadzaam om wel het standaard formaat simkaart aan te vragen. Zo weet je zeker dat je niet het verkeerde formaat simkaart hebt aangevraagd en kun je thuis gemakkelijk de simkaart van het juiste formaat gebruiken.

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Ben

-

Lees meer over Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Ben

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Ben

-

Lees meer over Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Ben

De voordelen van Ben

Door een Sim Only abonnement bij Ben af te sluiten, profiteer je van enkele zwaarwegende voordelen. Zo is het onwijs prettig dat je van het stabiele T-Mobile netwerk gebruik kunt maken. Dit netwerk is stabiel en heeft in het gehele land een prima dekking. Hierdoor kan je in alle uithoeken van het land, maar ook in andere Europese landen, optimaal genieten van je Sim Only abonnement. Bij Ben kan je tevens gratis gebruik maken van nummerbehoud; ook dat is prettig bij een Sim Only abonnement.

Sim Only vergelijken en afsluiten van Ben

Wil je graag de verschillende Sim Only abonnementen van Ben vergelijken? Dan ben je bij provider-vergelijker.nl aan het juiste adres. Op onze website kan je alle Sim Only abonnementen, van Ben én van andere providers, met elkaar vergelijken. Als je de gewenste provider gevonden hebt, kan je deze ook rechtstreeks via onze website te vergelijken.