Online.nl

Internet | TV | Bellen

Contactgegevens

Klantservice

0800-0403

(maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00)

Internet & Tv van Online.nl

Je kunt bij Online.nl voor een alles in 1 pakket gaan, maar je kunt ook voor Internet & Tv kiezen. Deze abonnementsvorm brengt enkele zwaarwegende voordelen met zich mee. Zo krijg je toegang tot razendsnel internet en krijg je onwijs veel zenders op je televisie.

Bij het afsluiten van een internet & tv abonnement bij Online kan je gebruik maken van de overstapservice. Online.nl zorgt er in dat geval voor dat de overstap geregeld wordt met de huidige provider. Op de gewenste ingangsdatum krijg je vervolgens internet & tv van Online.nl. De provider helpt je graag om de installatie hiervan te regelen. Voor het internet krijg je overigens een modem gratis in bruikleen;

Online.nl maakt gebruik van het KPN netwerk en biedt zodoende razendsnel internet aan. De snelheden kunnen oplopen tot maar liefst 200 Mb/s. Ook op het gebied van televisie kom je helemaal niks te kort. Bij het aangaan van een Internet & Tv abonnement bij Online.nl krijg je meer dan 80 zenders. Bovendien stunt Online.nl regelmatig met het aanbieden van gratis extra zenders. Denk hierbij aan gratis toegang tot bijvoorbeeld Fox Sports 1, 2 én 3.

In vergelijking met andere providers is Online.nl goedkoper in het eerste jaar. Dit heeft onder andere met de lage aansluitkosten en de lage maandprijs te maken. Wil je nóg goedkoper uit zijn? Houd dan de aanbiedingen van Online.nl nauwlettend in de gaten. De provider stunt regelmatig met forse kortingsacties.