Online.nl

Internet | TV | Bellen

Contactgegevens

Klantservice

0800-0403

(maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00)

Bij Online.nl ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten internetdiensten. Het bedrijf biedt namelijk verschillende producten aan in verschillende vormen. Hierbij kan het bedrijf een beroep doen op het netwerk van KPN. Dit stabiele en snelle netwerk zorgt voor alle klanten van Online.nl voor bijvoorbeeld een razendsnelle internetverbinding.


Naast het razendsnelle internet weet Online.nl zich ook door de tarieven te onderscheiden. Men stunt regelmatig met behoorlijk hoge kortingen op verschillende internet abonnementen.

Inhoud

1. Over Online.nl

2. De producten van Online.nl

3. Alles-in-1 van Online.nl

4. Internet & bellen van Online.nl

5. Internet & TV van Online.nl

6. Internet van Online.nl

7. De voordelen van Online.nl

8. Internet vergelijken en afsluiten bij Online.nl

Over Online.nl

In Nederland zijn meerdere internetproviders actief, waarbij Online.nl één van de Nederlandse internetproviders is. In het jaar 1994 werd Online.nl namelijk een feit in de vorm van een voortzetting van EuroNet Internet. Deze provider was in de eerste jaren van het internet een befaamde partij op het gebied van internetdiensten. Sinds 1994 maakt het bedrijf furore onder de naam Online.nl. Sinds 2019 is online onderdeel geworden van Canal+ en Vivendi. Het doel van online.nl is om betrouwbaar, betaalbaar en innovatief te ze zijn. Dit doen ze door goede prijzen te hanteren, net die extra stap te zetten als het gaat om service verlenen en voortdurend kijken ze in de toekomst naar de voortgang van het internet en de techniek erachter.

De producten van Online.nl

Bij Online.nl heb je de keus uit de volgende internetdiensten:

Bij al deze diensten heb je een grote inspraak in de inhoud van het pakket. Je kunt bijvoorbeeld zelf de snelheid van het internet kiezen. Daarnaast heb je ook veel keuzes op het gebied van interactieve tv, indien je voor een alles-in-1 pakket of voor internet & televisie gaat.

Alles-in-1 van Online.nl

Wil je graag van gemak, een lage prijs en snel internet genieten? Bij Online.nl kan je kiezen uit meerdere alles in 1 pakketten. Dankzij een dergelijk pakket geniet je van razendsnel internet, televisie en telefonie. Je vangt hiermee dus eigenlijk drie vliegen in één klap.


Een bijkomend voordeel is dat je de kosten laag weet te houden. Online.nl biedt namelijk voordelige alles in 1 pakketten aan. Door het afsluiten van één abonnement ben je in 99% van de gevallen goedkoper uit dan het afsluiten van drie losse abonnementen. Bovendien krijg je hiervoor maar één factuur, zodat je ook een mindere administratieve rompslop hebt.

Lees meer over Alles-in-1 van Online.nl

Internet & bellen van Online.nl

Wil je graag een abonnement voor internet en bellen afsluiten? Bij Online.nl is dat mogelijk. Deze van origine Nederlandse internetprovider biedt meerdere interessante abonnementen aan. Dankzij deze abonnementen profiteer je van twee voordelen:

  • - Je kunt kosten besparen
  • - Je geniet van extra gemak, aangezien je maar één factuur krijgt

Bovendien is het zo dat Online.nl gebruik maakt van het KPN netwerk. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van razendsnel internet. De snelheid van dit internet loopt op tot 100 Mb/s. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Glasvezel waarbij de internetsnelheid kan oplopen tot 200 Mb/s.

Lees meer over internet & bellen van Online.nl

Internet & TV van Online.nl

Je kunt bij Online.nl voor een alles in 1 pakket gaan, maar je kunt ook voor Internet & Tv kiezen. Deze abonnementsvorm brengt enkele zwaarwegende voordelen met zich mee. Zo krijg je toegang tot razendsnel internet en krijg je onwijs veel zenders op je televisie.


Bij het afsluiten van een internet & tv abonnement bij Online kan je gebruik maken van de overstapservice. Online.nl zorgt er in dat geval voor dat de overstap geregeld wordt met de huidige provider. Op de gewenste ingangsdatum krijg je vervolgens internet & tv van Online.nl. De provider helpt je graag om de installatie hiervan te regelen. Voor het internet krijg je overigens een modem gratis in bruikleen

Lees meer over internet & tv van Online.nl

Alleen internet van Online.nl

Heb je geen behoefte aan een uitgebreid abonnement? Ben je alleen op zoek naar een internet abonnement? Ook daarvoor ben je bij Online.nl aan het juiste adres. Deze van origine Nederlandse provider biedt al sinds 1994 verschillende internet abonnementen aan.


Bij deze internetabonnementen maak je gebruik van het netwerk van KPN. Dit netwerk is onwijs stabiel en brengt hoge snelheden met zich mee. Zo is het mogelijk dat de snelheid oploopt tot 200 Mb/s.

Lees meer over internet van Online.nl

De voordelen van Online.nl

Door een internetabonnement bij Online.nl af te sluiten, profiteer je van enkele voordelen. Zo is het prettig dat je een beroep kunt doen op het KPN netwerk. Hierdoor ben je verzekerd van een snelle en stabiele internetverbinding. Bovendien kan je gebruik maken van de 100% installatiegarantie van Online.nl. Het bedrijf zorgt er hiermee voor dat het geleverde modem 100% naar wens gaat functioneren in jouw huis. Het gevolg? Je hebt overal in huis even snel internet.


Een ander voordeel is terug te vinden in de tariefstelling. Online.nl is relatief voordelig en stunt regelmatig met aanbiedingen. Je kunt dus van een prima prijs-kwaliteitsverhouding genieten bij deze van origine Nederlandse provider.

Internet vergelijken en afsluiten bij Online.nl

Op onze website ben je aan het juiste adres om alle abonnementen van Online.nl met elkaar te vergelijken. Je kunt tevens deze abonnementen met de abonnementen van andere providers vergelijken. Kies uiteindelijk het gewenste abonnement uit en sluit deze direct af.