Ziggo

Sim Only, TV, Internet & Bellen

Contactgegevens

Klantservice

0900-1884

(Werkdagen 09:00 - 20:00 uur)
Hou rekening met het normale tarief

Internet & TV van Ziggo

Op het gebied van een internet & tv abonnement heb je bij Ziggo echt veel keus. Dit heeft onder andere te maken met de interactieve tv waarvan Ziggo één van de pioniers is. Wat betreft internet kom je ook niks te kort bij Ziggo; het is immers één van de grootste providers van ons land en dat is niet zonder reden.

Bij het samenstellen van een Ziggo Internet & tv abonnement heb je veel voor het zeggen. Je kunt bijvoorbeeld zelf de snelheid van het internet bepalen. Deze snelheid is echter wel afhankelijk van de postcode waar je woont. Niet in alle postcodes is namelijk de hoogste snelheid mogelijk. Voer daarom de postcodecheck uit en bekijk wat de maximale snelheid op jouw adres is. Bij Ziggo kan je in ieder geval bouwen op het stabiele en snelle netwerk. Dit netwerk stelt je in staat om meerdere draadloze apparaten in huis moeiteloos te gebruiken. Met snelheden zoals 50 Mbit/s, 250 Mbit/s en 500 Mbit/s is er voor elk huishouden wel een geschikte internetsnelheid aanwezig.

Naast de internet krijg je dus ook interactieve tv van Ziggo. Ook hierbij heb je de keus uit drie verschillende pakketten. Deze pakketten variëren bijvoorbeeld in het zenderaanbod (meer dan 80 of meer dan 125 zenders) en in de terugkijk mogelijkheden. Bij sommige pakketten is het namelijk mogelijk om programma’s terug te kijken, live televisie te pauzeren of programma’s op te nemen.

Bij het selecteren van een Internet & tv abonnement van Ziggo moet je dus enkele keuzes maken. Het tv pakket is overigens ook nog naar wens uit te breiden met verschillende extra zenderpakketten.

Ziggo biedt hierbij een gratis overstapservice aan. Deze overstapservice houdt in dat jij geen omkijken naar de overstap naar Ziggo hebt. De nieuwe provider legt contact met je huidige provider, zodat de ingangsdatum en ingangsdatum op elkaar afgestemd worden. Dankzij de installatiegarantie ben je er ook van verzekerd van het modem (internet) en de Mediabox (tv) op de juiste manier geïnstalleerd worden. Je hebt al met al nergens omkijken naar.