Ziggo

Sim Only, TV, Internet & Bellen

Contactgegevens

Klantservice

0900-1884

(Werkdagen 09:00 - 20:00 uur)
Hou rekening met het normale tarief

Al jarenlang is Ziggo een toonaangevende providers op het gebied van internet, televisie en telefonie. Het bedrijf maakt al jarenlang onderdeel uit van de top binnen Nederland en heeft een gerenommeerde naam op weten te bouwen.

Inhoud

1. Over Ziggo

2. De producten van Ziggo

3. Alles-in-1 van Ziggo

4. Internet & bellen van Ziggo

5. Internet & TV van Ziggo

6. Internet van Ziggo

7. De voordelen van Ziggo

8. Internet vergelijken en afsluiten bij Ziggo

Over Ziggo

Het bedrijf Ziggo werd in 2007 opgericht en is uitgegroeid tot de grootste kabelexploitant van Nederland. Digitale kabeltelevisie, internet en verschillende telefoondiensten worden aangeboden door Ziggo. Hierbij richt Ziggo zich op zowel de particuliere- als op de zakelijke klanten. Door een fusie tussen Vodafone en Ziggo heeft het bedrijf haar naam nog verder uit weten te bouwen.

De producten van Ziggo

De provider Ziggo biedt meerdere internet producten aan:

Alles-in-1 van Ziggo

Wil je graag snel internet, veel zenders op de tv en ongestoord kunnen bellen? Bij Ziggo ook mogelijk om een alles-in-1 pakket samen te stellen. Bij dit pakket heb je de keus uit verschillende internetsnelheden en verschillende pakketten op het gebied van interactieve tv en vaste telefonie.

Lees meer over Alles-in-1 van Ziggo

Internet & bellen van Ziggo

Wil je graag genieten van razendsnel internet en een voordelige vaste lijn? Dan ben je bij Ziggo aan het juiste adres. Het is bij deze grote provider namelijk mogelijk om een internet & bellen abonnement af te sluiten. Het mooie hieraan is dat je voor een internetabonnement kunt kiezen, waarbij vast bellen standaard inbegrepen zit. Je vangt wat dit betreft dus twee vliegen in één klap.


Qua snelheid kom je bij Ziggo niks te kort. Het netwerk van Ziggo is onwijs goed en levert zodoende snel en stabiel internet af. De exacte snelheid hangt af van het pakket waar je voor kiest. Je hebt de keus uit meerdere varianten, waarbij de maximale snelheid afhankelijk van jouw postcode is. Maak daarom altijd gebruik van de postcodecheck, zodat je direct inzichtelijk hebt uit welke internetpakketten je zoal kunt kiezen. De postcodecheck kan je hieronder aan het einde van de pagina doen.

Lees meer over internet & bellen van Ziggo

Internet & TV van Ziggo

Op het gebied van een internet & tv abonnement heb je bij Ziggo echt veel keus. Dit heeft onder andere te maken met de interactieve tv waarvan Ziggo één van de pioniers is. Wat betreft internet kom je ook niks te kort bij Ziggo; het is immers één van de grootste providers van ons land en dat is niet zonder reden.


Bij het samenstellen van een Ziggo Internet & tv abonnement heb je veel voor het zeggen. Je kunt bijvoorbeeld zelf de snelheid van het internet bepalen. Deze snelheid is echter wel afhankelijk van de postcode waar je woont. Niet in alle postcodes is namelijk de hoogste snelheid mogelijk. Voer daarom de postcodecheck uit en bekijk wat de maximale snelheid op jouw adres is. De postcodecheck kan je hieronder aan het einde van de pagina doen. Bij Ziggo kan je in ieder geval bouwen op het stabiele en snelle netwerk. Dit netwerk stelt je in staat om meerdere draadloze apparaten in huis moeiteloos te gebruiken. Met snelheden zoals 50 Mbit/s, 250 Mbit/s en 500 Mbit/s is er voor elk huishouden wel een geschikte internetsnelheid aanwezig.

Lees meer over internet & tv van Ziggo

Alleen internet van Ziggo

Heb je alleen behoefte aan een internet abonnement in je huis? Dan ben je bij Ziggo aan het juiste adres. Deze provider, één van de grootste in ons land, biedt meerdere internetabonnement aan. Bij deze abonnementen ben je verzekerd van het snelle en stabiele netwerk. Je kunt dus naar hartenlust mailen, Whatsappen, downloaden, streamen, YouTuben, Netflixen en sharen. Je bent met het internet van Ziggo altijd online in je eigen huis.


Bij het bestellen van een internet abonnement moet je allereerst je postcode invoeren. Aan de hand van jouw postcode kan de maximale internetsnelheid berekend worden. Vervolgens krijg je de verschillende mogelijkheden voorgeschoteld. Deze mogelijkheden hebben met name betrekking op een verschil van de internetsnelheid. Sommige pakketten hebben een maximale snelheid van 25 Mbit/s of 250 Mbit/s, terwijl er ook pakketten met een snelheid van 500 Mbit/s en zelfs 1000 Mbit/s bestaan. De keuze voor de internetsnelheid is onder meer afhankelijk van de samenstelling van jouw huishouden. Ben je alleen of met z’n tweeën? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk geen behoefte aan een snelheid van 500 Mbit/s. Dat is wel anders als je een huishouden van 6 personen hebt. In dat geval heb je een dergelijke snelheid nodig als iedereen tegelijkertijd wilt streamen en downloaden.

Lees meer over internet van Ziggo

De voordelen van Ziggo

Doordat Ziggo een marktleider is, ben je sowieso van enkele voordelen verzekerd. Zo is het prettig dat je van glasvezel internet gebruik kunt maken en dat de internetverbinding stabiel is. Dankzij de Ziggo overstapservice heb je ook geen omkijken naar de overstap. Ondanks de hoge kwaliteit weet de provider de tarieven ook nog relatief laag te houden.

Internet vergelijken en afsluiten bij Ziggo

Doordat Ziggo meerdere internet abonnementen aanbiedt, is het van belang om de verschillende internet abonnementen te vergelijken. Op deze website ben je aan het juiste adres om alle abonnementen van Ziggo met elkaar te vergelijken. Heb je het gewenste Ziggo internet abonnement gevonden? Dan kan je deze direct afsluiten.