Ziggo

Sim Only, TV, Internet & Bellen

Contactgegevens

Klantservice

0900-1884

(Werkdagen 09:00 - 20:00 uur)
Hou rekening met het normale tarief

Alles-in-1 van Ziggo

Ziggo is ontstaan vanuit meerdere telecomaanbieders die zijn gaan samenwerken. De bedrijven die al lang bestonden en zijn gaan samenwerken zijn: @home, Casema en Multikabel.

In 2008 zijn deze bedrijven een samenwerking gestart onder de naam Ziggo. Later in 2014 voegt ook UPC zich samen bij Ziggo waardoor ze uitgroeien naar een nog groter bedrijf. Uiteindelijk kiest in 2017 ook Vodafone ervoor om de krachten te bundelen.

Hierdoor is Ziggo in Nederland één van de grootste providers. Op het gebied van alles-in-1 pakketten heeft de provider dan ook meerdere interessante pakketten samengesteld. Deze pakketten bestaan zowel uit internet, tv en vaste telefonie.

In principe kan je bij Ziggo kiezen uit verschillende soorten pakketten. Welke pakketten dit exact zijn, is afhankelijk van jouw postcode. Dit heeft met name betrekking op het internet. In sommige gebieden zijn snelheden tot 1000 Mbit/s haalbaar, terwijl dat in andere gebieden niet het geval is. Op het gebied van internet kan je in ieder geval ook uit 50 Mbit/s, 250 Mbit/s of 500 Mbit/s kiezen. De keus is aan jou; bepaal waar je het internet voor gaat gebruiken en hoe groot je huishouden is. Op basis daarvan kan je de juiste keuze maken met betrekking tot het internetpakket.

Daarnaast biedt Ziggo ook meerdere interactieve tv pakketten aan. Bij een alles-in-1 pakket is er altijd sprake van interactieve tv. Dit betekent dat je meer dan 80 of meer dan 125 zenders tot je beschikking hebt. Deze zenders krijg je binnen met behulp van een Mediabox en je kunt televisie altijd terugkijken. Afhankelijk van het gekozen pakket kan je ook nog opnemen, live televisie pauzeren en genieten van Movies & Series XL. Daarnaast kun je ook als je onderweg of thuis bent gewoon je favoriete zenders bekijken en terug via je smartphone of smart tv met de App Ziggo Go.

Op het gebied van vast bellen heeft Ziggo geen verschillende pakketten. Het tarief is altijd laag en je kunt gebruik maken van nummerbehoud. In principe is dit ook alles waar je tegenwoordig behoefte aan hebt bij een alles-in-1 pakket op het gebied van telefonie. < Na het afsluiten van een alles-in-1 abonnement kan je gebruik maken van de gratis overstapservice en de installatiegarantie. Ziggo neemt contact met je huidige provider op om de overstap in goede banen te leiden. Dankzij de installatiegarantie ben je ervan verzekerd dat bijvoorbeeld het modem en de Mediabox goed geïnstalleerd worden.