Ziggo

Sim Only, TV, Internet & Bellen

Contactgegevens

Klantservice

0900-1884

(Werkdagen 09:00 - 20:00 uur)
Hou rekening met het normale tarief

Alleen Internet van Ziggo

Heb je alleen behoefte aan een internet abonnement in je huis? Dan ben je bij Ziggo aan het juiste adres. Deze provider, één van de grootste in ons land, biedt meerdere internetabonnement aan. Bij deze abonnementen ben je verzekerd van het snelle en stabiele netwerk.

Je kunt dus naar hartenlust mailen, Whatsappen, downloaden, streamen, YouTuben, Netflixen en sharen. Je bent met het internet van Ziggo altijd online in je eigen huis.

Bij het bestellen van een internet abonnement moet je allereerst je postcode invoeren. Aan de hand van jouw postcode kan de maximale internetsnelheid berekend worden. Vervolgens krijg je de verschillende mogelijkheden voorgeschoteld. Deze mogelijkheden hebben met name betrekking op een verschil van de internetsnelheid. Sommige pakketten hebben een maximale snelheid van 25 Mbit/s of 250 Mbit/s, terwijl er ook pakketten met een snelheid van 500 Mbit/s en zelfs 1000 Mbit/s bestaan. De keuze voor de internetsnelheid is onder meer afhankelijk van de samenstelling van jouw huishouden. Ben je alleen of met z’n tweeën? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk geen behoefte aan een snelheid van 500 Mbit/s. Dat is wel anders als je een huishouden van 6 personen hebt. In dat geval heb je een dergelijke snelheid nodig als iedereen tegelijkertijd wilt streamen en downloaden.

Wat betreft de installatie hoef je je geen zorgen te maken. Ziggo biedt namelijk een installatiegarantie aan. Dit houdt in dat het modem op de juiste manier geïnstalleerd gaat worden, zodat je te allen tijde overal in huis van snel en stabiel internet kunt genieten. Voor de overstap kan je ook gebruik maken van de overstapservice. Deze overstapservice houdt in dat Ziggo contact met je huidige provider opneemt. Vervolgens regelen zij onderling dat de overstap op een vlekkeloze manier gaat verlopen.