Youfone

Sim Only, TV, Internet & Bellen

Contactgegevens

Klantservice

088-222 9222

(Werkdagen 09:00 - 20:00 uur)

Internet & bellen van Youfone

Welk huishouden kan nu nog zonder internet? Wil je graag over razendsnel en stabiel internet beschikken? Maar, wil je dat ook nog combineren met vaste telefonie? Dan biedt Youfone meerdere mogelijkheden. Deze provider maakt gebruik van het KPN netwerk en is zodoende om staat om zowel internet als bellen met een hoge kwaliteit aan te bieden.

Voor het internet wordt dus gebruik gemaakt van het KPN netwerk. Dit betekent dat je kunt genieten van razendsnel en stabiel internet. Dat is zeker het geval als je voor Glasvezel internet kiest. Je kunt bij een internet & bellen abonnement in ieder geval zelf bepalen voor welk internetpakket je gaat. Je hebt de keus uit meerdere soorten snelheden, zodat je het pakket altijd naar eigen wens samen kunt stellen.

Voor de vaste telefonie kan je ook kiezen tussen enkele bundels. Je kunt bijvoorbeeld voor onderling bellen, voor onbeperkt vast, voor onbeperkt mobiel en voor bellen naar het buitenland gaan. Deze bundels kan je maandelijks volledig zelf aanpassen. Bij de vaste telefonie wordt ook van het netwerk van KPN gebruik gemaakt. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbaar netwerk zonder noemenswaardige storingen.

Door voor een internet & bellen abonnement te kiezen, kan je profiteren van een combikorting. Als je ook nog op zoek naar een televisie abonnement bent, kan je voor een Youfone alles-in-1 pakket kiezen. Daarmee kan je mogelijk nog meer geld besparen.