Youfone

Sim Only, TV, Internet & Bellen

Contactgegevens

Klantservice

088-222 9222

(Werkdagen 09:00 - 20:00 uur)

Youfone is een gerenommeerde aanbieder van internet, televisie, mobiel bellen en vast bellen. Het bedrijf maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk en is zodoende in staat om hoge kwaliteit te leveren. Op het gebied van een internet abonnement heb je bij Youfone meerdere mogelijkheden.

Inhoud

1. Over Youfone

2. De producten van Youfone

3. Alles-in-1 van Youfone

4. Internet & bellen van Youfone

5. Internet & TV van Youfone

6. Internet van Youfone

7. De voordelen van Youfone

8. Internet vergelijken en afsluiten bij Youfone

Over Youfone

De provider Youfone werd in 2008 opgericht door de Nederlander Valentijn Rensing. Het hoofddoel was vanaf het begin mobiele telefonie, maar in 2010 raakte het bedrijf failliet. Na een doorstart werd besloten om ook vaste telefonie, internet en televisie aan te gaan bieden. Sinds 2017 biedt Youfone onder eigen naam allerlei abonnementen op het gebied van vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en televisie aan.

Alles-in-1 van Youfone

Tegenwoordig is het bij Youfone ook mogelijk om je alles-in-1 pakket volledig zelf samen te stellen. Een dergelijk pakket bestaat uit internet, bellen en televisie. Deze drie onderdelen kan je naar eigen wens samenstellen en zodoende het pakket volledig naar eigen wens maken.


Het is goed om te weten dat Youfone gebruik maakt van het KPN netwerk. Dit betekent namelijk dat je razendsnel en stabiel internet gaat verkrijgen. Je hebt hierbij de keus tussen twee verschillende internetsnelheden. Heb je behoefte aan supersnel internet? Dan kan je voor het duurdere pakket kiezen, maar je kunt ook voor het ‘basic’ pakket kiezen. Je bent hoe dan ook verzekerd van snel en stabiel internet.

Lees meer over Alles-in-1 van Youfone

Internet & bellen van Youfone

Welk huishouden kan nu nog zonder internet? Wil je graag over razendsnel en stabiel internet beschikken? Maar, wil je dat ook nog combineren met vaste telefonie? Dan biedt Youfone meerdere mogelijkheden. Deze provider maakt gebruik van het KPN netwerk en is zodoende om staat om zowel internet als bellen met een hoge kwaliteit aan te bieden.


Voor het internet wordt dus gebruik gemaakt van het KPN netwerk. Dit betekent dat je kunt genieten van razendsnel en stabiel internet. Dat is zeker het geval als je voor Glasvezel internet kiest. Je kunt bij een internet & bellen abonnement in ieder geval zelf bepalen voor welk internetpakket je gaat. Je hebt de keus uit meerdere soorten snelheden, zodat je het pakket altijd naar eigen wens samen kunt stellen.

Lees meer over internet & bellen van Youfone

Internet & TV van Youfone

Ben je op zoek naar een hoogwaardig internet & tv abonnement? Wil je daarbij genieten van een betrouwbaar netwerk en van lage prijzen? In dat geval ben je bij Youfone aan het juiste adres. Deze provider werd in 2008 door een Nederlander opgericht en heeft een behoorlijke naam op weten te bouwen. Voor een internet & tv abonnement heb je momenteel voldoende keus bij Youfone.


Op het gebied van internet kan je tussen verschillende snelheden kiezen. Het is zelfs mogelijk om voor glasvezel internet te gaan. Of dit mogelijk is, is afhankelijk van jouw postcode. Maak dus gebruik van de Postcodecheck en bekijk uit welke internetpakketten je kunt kiezen. Belangrijkste voordeel is dat je dit zelf kunt bepalen en dat het installeren van het internet gemakkelijk gaat. Je krijgt thuis een installatiepakket geleverd, waarmee je het internet snel en makkelijk kunt installeren. Kan je alsnog wat hulp gebruiken? Dan kan je gebruik maken van de monteurs dienst van Youfone. Voor deze monteurs dienst dien je een extra bedrag te betalen, behalve als je voor glasvezel internet kiest. In dat geval komt de monteur namelijk gratis bij je thuis langs om de installatie te verzorgen.

Lees meer over internet & tv van Youfone

Alleen internet van Youfone

Ben je op zoek naar snel en stabiel internet voor in huis? Dan ben je bij Youfone aan het juiste adres. Deze provider maakt gebruik van het stabiele en snelle KPN netwerk en heeft aantrekkelijke pakketten in de aanbieding.


Voor een Youfone internet abonnement is het van belang dat je gebruik maakt van de postcodecheck. Deze check geeft namelijk aan of je voor bijvoorbeeld glasvezel internet kunt kiezen en wat de maximale internetsnelheid op jouw adres kan zijn. Vervolgens heb je de keus uit meerdere soorten internetpakketten. Je kunt naar eigen inzicht de snelheid van het internet bepalen; hierbij geldt wel logischerwijs dat het maandelijkse tarief hoger komt te liggen naarmate je voor sneller internet kiest.

Lees meer over internet van Youfone

Sim Only abonnement van Youfone

Heb je nog een telefoon die momenteel prima fungeert? Verloopt het abonnement van dit toestel bijna? Dan is dit de uitgelezen kans om eens naar een Sim only abonnement van Youfone te kijken. Hierbij kan je genieten van lage abonnementskosten, terwijl je zelf het abonnement ook nog samen kunt stellen. Je hebt zelf zeggenschap over de databundel en de looptijd van het contract.


Door een Sim only abonnement van Youfone af te sluiten, geniet je van een flinke kostenbesparing. Als je je huidige telefoon nog prima kunt gebruiken, is dit absoluut een zeer interessante abonnementsvorm. Je bent flexibel, je geniet van lage maandelijkse kosten en je bent ook nog goed voor het milieu bezig. Je hoeft immers geen nieuwe telefoon voorlopig te kopen!

Lees meer over Sim Only abonnement van Youfone

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Youfone

Ben je een liefhebber van continue internetten? Zit je bijvoorbeeld veelvuldig op het internet of kijk je graag onderweg naar een Netflix serie? Dan heb je wellicht behoefte aan een onbeperkt internet Sim only abonnement van Youfone. Een dergelijk abonnement is relatief voordelig, ondanks dat je geniet van een onbeperkte databundel. De belangrijkste voordelen van dit abonnement zijn duidelijk: je hoeft nooit na te denken over je internetgebruik en je kunt maandelijks kosten besparen. Je hoeft immers niet meer een nieuwe telefoon af te betalen. Nee, bij voorkeur maak je gewoon gebruik van je huidige telefoon waarvan recent het mobiele abonnement verlopen is!

Lees meer over Sim Only abonnement van Youfone

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Youfone

Ben je een liefhebber van continue internetten? Zit je bijvoorbeeld veelvuldig op het internet of kijk je graag onderweg naar een Netflix serie? Dan heb je wellicht behoefte aan een onbeperkt internet Sim only abonnement van Youfone. Een dergelijk abonnement is relatief voordelig, ondanks dat je geniet van een onbeperkte databundel. De belangrijkste voordelen van dit abonnement zijn duidelijk: je hoeft nooit na te denken over je internetgebruik en je kunt maandelijks kosten besparen. Je hoeft immers niet meer een nieuwe telefoon af te betalen. Nee, bij voorkeur maak je gewoon gebruik van je huidige telefoon waarvan recent het mobiele abonnement verlopen is!

Lees meer over onbeperkt bellen sim only abonnement van Youfone

De voordelen van Youfone

Youfone heeft enkele voordelen waar jij van kunt profiteren. Zo is het onwijs prettig dat deze provider gebruik maakt van het KPN netwerk. Dankzij dit netwerk heb je altijd en overal in huis snel en stabiel internet.


Bij het afsluiten van een Youfone internet abonnement kan je bovendien een beroep doen op de overstapservice. Daarnaast biedt Youfone een 100% installatiegarantie aan, zodat je optimaal van het snelle internet kunt genieten.

Internet vergelijken en afsluiten bij Youfone

Vergelijk op onze website de verschillende Youfone internet abonnementen. Heb je het gewenste internetabonnement van deze provider gevonden? Dan kan je deze direct hier onder afsluiten. Wij maken het graag gemakkelijk voor jou, net zoals Youfone dat voor je doet.