Caiway

Supersnel internet voor iedereen

Contactgegevens

Klantservice

088 2249 111

(Maandag t/m zondag 09:00 - 21:00)

Internet & TV van Caiway

Bij Caiway ben je aan het juiste adres om een pakket van internet & interactieve tv samen te stellen. Door het uitgebreide aanbod kan je alle kanten op en het pakket volledig naar eigen wens maken.

De enige voorwaarde die Caiway hieraan stelt, is dat je in de regio’s Twente of Westland woont. Is dat niet het geval? Dan valt jouw adres hoogstwaarschijnlijk niet binnen het werkgebied van Caiway; doe voor de zekerheid een postcodecheck om na te gaan of je gebruik kunt maken van de diensten van deze provider.

Bij het internet deel van dit abonnement heb je de keus uit meerdere bundels. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een snelheid van 75 Mbit/s, een snelheid van 250 Mbit/s of een snelheid van 600 Mbit/s. Bij al deze snelheden maakt Caiway gebruik van glasvezel internet. Dit is de techniek van de toekomst en daar zet Caiway dan ook volledig op in. Dankzij deze techniek ben je gelukkig verzekerd van snel en stabiel internet. Dat wordt ook nog eens versterkt door de 100% snelheidsgarantie van de provider.

Wat betreft de interactieve tv kom je ook niks te kort. Je kunt live programma’s pauzeren, programma’s opnemen en programma’s later terugkijken. Je hebt de beschikking over behoorlijk veel zenders, waarvan ook nog een groot gedeelte in Full HD kwaliteit is. Afhankelijk van het pakket waarvoor je kiest, krijg je één of twee TV-ontvangers meegeleverd.

De installatie van internet & de interactieve tv gaat makkelijk dankzij de meegeleverde handleiding. Kom je er niet helemaal? De klantenservice van Caiway helpt je graag. Mocht het dan nog niet lukken, stuurt Caiway gratis een monteur naar je huis.