Caiway

Supersnel internet voor iedereen

Contactgegevens

Klantservice

088 2249 111

(Maandag t/m zondag 09:00 - 21:00)

Caiway is een relatief bijzondere provider binnen ons landje. Caiway biedt verschillende pakketten aan. Hierbij kun je denken aan internet, televisie als vast bellen heeft Caiway interessante pakketten in de aanbieding.

Inhoud

1. Over Caiway

2. De producten van Caiway

3. Alles-in-1 van Caiway

4. Internet & bellen van Caiway

5. Internet & TV van Caiway

6. Internet van Caiway

7. De voordelen van Caiway

8. Internet vergelijken en afsluiten bij Caiway

Over Caiway

In 1981 werd het bedrijf Caiway opgericht in Westland. Op dat moment was de officiële naam ‘CAI Westland’. De afkorting staat voor Centrale Antenne-installatie Westland). Nadat het in de jaren daarna een mooie groei door wist te maken, werd het bedrijf in 2004 opgesplitst. Onder de naam Caiway ging het bedrijf verder met het aanbieden van televisie, vaste telefonie en internet.

De producten van Caiway

De provider Caiway biedt de volgende product aan:

Alles-in-1 van Caiway

Bij Caiway ben je in de gelegenheid om zelf een alles-in-1 pakket samen te stellen. Daarbij kan je kiezen uit verschillende internetsnelheden en uit verschillende televisiepakketten. Binnen deze pakketten is vast bellen een optie, waarbij je ook nog kunt kiezen voor onbeperkt bellen.

Lees meer over Alles-in-1 van Caiway

Internet & bellen van Caiway

Wil je graag een internet & bellen abonnement afsluiten? Ook dat is mogelijk bij Caiway. Je moet bij deze provider wel rekening houden met een beperkt afzetgebied. Deze provider richt zich namelijk hoofdzakelijk op de regio’s Twente en het Westland. Voer een postcodecheck uit om na te gaan of jouw adres binnen het werkgebied van Caiway ligt.


Op het gebied van internet zit je bij Caiway in ieder geval goed. Caiway biedt meerdere internetsnelheden aan, waarbij het internet altijd via glasvezel gaat. Volgens de provider is dit de techniek van de toekomst; zij bieden dan ook geen andere vormen van internet meer aan. Dankzij glasvezel internet heb je in ieder geval een razendsnelle en een stabiele internetverbinding. Door het uitgebreide aanbod kan je ook nog kiezen uit de verschillende snelheden; 75 Mbit/s, 250 Mbit/s of 600 Mbit/s zijn voorbeelden van de snelheden die Caiway levert. Hierbij biedt Caiway overigens een gratis modem en een 100% snelheidsgarantie.

Lees meer over internet & bellen van Caiway

Internet & TV van Caiway

OBij Caiway ben je aan het juiste adres om een pakket van internet & interactieve tv samen te stellen. Door het uitgebreide aanbod kan je alle kanten op en het pakket volledig naar eigen wens maken. De enige voorwaarde die Caiway hieraan stelt, is dat je in de regio’s Twente of Westland woont. Is dat niet het geval? Dan valt jouw adres hoogstwaarschijnlijk niet binnen het werkgebied van Caiway; doe voor de zekerheid een postcodecheck om na te gaan of je gebruik kunt maken van de diensten van deze provider. De postcodecheck kan je doen aan het einde van deze pagina.


Bij het internet deel van dit abonnement heb je de keus uit meerdere bundels. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een snelheid van 75 Mbit/s, een snelheid van 250 Mbit/s of een snelheid van 600 Mbit/s. Bij al deze snelheden maakt Caiway gebruik van glasvezel internet. Dit is de techniek van de toekomst en daar zet Caiway dan ook volledig op in. Dankzij deze techniek ben je gelukkig verzekerd van snel en stabiel internet. Dat wordt ook nog eens versterkt door de 100% snelheidsgarantie van de provider.

Lees meer over internet & tv van Caiway

Alleen internet van Caiway

Caiway biedt verschillende soorten internetsnelheden aan, waarbij al het internet via een glasvezelverbinding gaat. Doordat je de keus uit verschillende snelheden hebt, kan je het internet altijd afstemmen op je eigen wensen en behoeften. Maar, dit glasvezel internet is dus in het algemeen alleen verkrijgbaar voor inwoners van het Westland, Schiedam en Twente.

Lees meer over internet van Caiway

De voordelen van Caiway

Het absolute voordeel van Caiway is terug te vinden in de snelheid. Het glasvezel internet is waanzinnig snel, waardoor je geen moment hoeft te wachten. Bijkomende voordelen zijn het gratis Wifi modem en de 100% snelheidsgarantie. Mocht je niet uit de installatie van het modem komen, helpen de medewerkers van Caiway je graag.

Internet vergelijken en afsluiten bij Caiway

Ben je benieuwd welk Caiway internet abonnement het beste op jouw wensen aansluit? Vergelijk de verschillende abonnementen op hieronder en sluit direct het gewenste abonnement af.