Caiway

Supersnel internet voor iedereen

Contactgegevens

Klantservice

088 2249 111

(Maandag t/m zondag 09:00 - 21:00)

Internet & bellen van Caiway

Wil je graag een internet & bellen abonnement afsluiten? Ook dat is mogelijk bij Caiway.

Je moet bij deze provider wel rekening houden met een beperkt afzetgebied. Deze provider richt zich namelijk hoofdzakelijk op de regio’s Twente en het Westland. Voer een postcodecheck uit om na te gaan of jouw adres binnen het werkgebied van Caiway ligt.

Op het gebied van internet zit je bij Caiway in ieder geval goed. Caiway biedt meerdere internetsnelheden aan, waarbij het internet altijd via glasvezel gaat. Volgens de provider is dit de techniek van de toekomst; zij bieden dan ook geen andere vormen van internet meer aan. Dankzij glasvezel internet heb je in ieder geval een razendsnelle en een stabiele internetverbinding. Door het uitgebreide aanbod kan je ook nog kiezen uit de verschillende snelheden; 75 Mbit/s, 250 Mbit/s of 600 Mbit/s zijn voorbeelden van de snelheden die Caiway levert. Hierbij biedt Caiway overigens een gratis modem en een 100% snelheidsgarantie.

Bij dit glasvezel internet abonnement kan je voor een laag bedrag vast bellen toevoegen. Hierdoor kan je vanuit huis voordelig naar zowel vaste als mobiele nummers bellen. Wil je graag onbeperkt bellen? Dan kan je daar een speciale bundel voor selecteren.

Voor de installatie van het internet & de telefonie kan je een beroep doen op de meegestuurde handleiding. Mocht het je in eerste instantie niet zelf lukken, kan je altijd de klantenservice bellen. Eén van de medewerkers helpt je graag met de installatie. Lukt het dan alsnog niet? Dan stuurt Caiway volledig gratis een monteur naar je huis.