Caiway

Supersnel internet voor iedereen

Contactgegevens

Klantservice

088 2249 111

(Maandag t/m zondag 09:00 - 21:00)

Alles-in-1 van Caiway

Over het algemeen in de regio Westland en Twente hebben inwoners de keus uit verschillende alles-in-1-pakketten In deze pakketten valt het glasvezel internet op. Caiway biedt namelijk alleen nog maar glasvezel internet aan; volgens hen is dit de techniek van de toekomst. Dit internet is razendsnel en ook super stabiel.

Bij het samenstellen van een alles-in-1 pakket heb je de keus uit verschillende abonnementen. Je kunt bijvoorbeeld voor een abonnement met 75 Mbit/s internetsnelheid gaan, maar 250 Mbit/s en 600 Mbit/s behoren ook tot de mogelijkheden. Als je een alles-in-1 pakket afsluit, krijg je in ieder geval gratis een modem. Dankzij dit modem kan je alle apparaten in je huis draadloos met de snelle internetverbinding verbinden. Caiway biedt hierbij ook nog een 100% snelheidsgarantie.

Op het gebied van televisie heb je ook de keus uit meerdere abonnementen. Bij sommige abonnementen krijg je standaard 1 tv-ontvanger geleverd en bij andere abonnementen krijg je er 2 standaard geleverd. Bij alle pakketten heb je in ieder geval de beschikking over veel zenders, waaronder ook veel Full HD zenders. Daarnaast kan je ook gebruik maken van live tv pauzeren, opnemen en programma’s terugkijken. Je kunt er eventueel voor kiezen om dit televisiepakket uit te breiden met extra zenderpakketten, zoals Fox Sports.

Tot slot heb je bij vast bellen geen omkijken meer naar de huistelefoon. Je bedraagt een laag maandelijks bedrag en je kunt dit uitbreiden met onbeperkt bellen in Nederland.

Over de installatie van het alles-in-1 pakket hoef je je geen zorgen te maken. Je krijgt een duidelijke handleiding meegestuurd, waarmee het installeren zonder meer moet lukken. Lukt het niet? Dan helpt een medewerker van de klantenservice je graag. Helpt ook dat niet? Dan stuurt Caiway gratis een monteur bij je langs.