Caiway

Supersnel internet voor iedereen

Contactgegevens

Klantservice

088 2249 111

(Maandag t/m zondag 09:00 - 21:00)

Alleen Internet van Caiway

Vele jaren terug was Caiway in Nederland de eerste aanbieder van kabelinternet. Door de jaren heen heeft de provider hun pijlen gericht op glasvezel internet. Als je nu een internet abonnement bij deze provider af wilt sluiten, kun je alleen nog maar voor glasvezel internet kiezen.

Dat is echter geen straf, aangezien dit internet razendsnel en stabiel is. Overigens kan je dit abonnement alleen afsluiten als je binnen het werkgebied van Caiway valt. Controleer daarom altijd middels een postcodecheck of je op jouw adres gebruik kunt maken van Caiway.

Bij het internet heb je in ieder geval de keus uit meerdere snelheden. Je kunt gaan voor bijvoorbeeld 75 Mbit/s, 250 Mbit/s of 600 Mbit/s. De uiteindelijke keuze dien je te maken op basis van je wensen en op basis van de samenstelling van je huishouden. Des te meer mensen in huis, des te zwaarder het internet belast wordt. In dat geval is het dus aan te raden om voor een hogere snelheid te gaan.

Als je een internetabonnement bij Caiway afsluit, kan je een beroep doen op de 100% snelheidsgarantie. Hierdoor ben je verzekerd van de snelheid zoals deze in het abonnement benoemd is. Daarnaast krijg je gratis een modem geleverd en krijg je een duidelijke installatie instructie. Mocht het onverhoopt niet lukken, helpt de klantenservice van Caiway je graag. Mocht het dan alsnog niet lukken, is er alsnog geen man overboord. In dat geval komt er namelijk een monteur van Caiway bij je langs om de installatie alsnog succesvol te voltooien.