Budget-alles-in-1

Voordelig Internet, TV & Bellen

Contactgegevens

Klantservice

088 - 730 73 77

(Werkdagen 08:30 - 19:30 uur)
(Zaterdag 10:00 - 16:00)

Alleen Internet van Budget-alles-in-1

Heb je geen behoefte aan een uitgebreid alles-in-1 pakket? Wil je alleen maar een internetabonnement afsluiten? Ook dat is mogelijk bij de provider Budget. Deze provider maakt gebruik van razendsnel internet en stelt je in staat om zelf je internet abonnement samen te stellen.

Budget maakt gebruik van het KPN netwerk, waardoor je van razendsnel en stabiel internet uit kunt gaan. Bovendien heb je de keus uit meerdere snelheden. De snelheid is onder andere afhankelijk van het internet waar je voor kiest; ADSL of glasvezel. Kies de gewenste internetverbinding, kies de gewenste snelheid en profiteer van een laag maandbedrag.

Nadat je het abonnement aangegaan bent, helpt Budget je graag met de overstap. Middels de gratis overstapservice kan je de overstap namelijk volledig aan hen overlaten. Deze provider neemt contact met je huidige provider op om de overstap vlekkeloos te laten verlopen. Jij zit geen dag zonder internet en je hebt hier zelf geen omkijken naar.

Voor de installatie van het internet krijg je een Experia Box V10 modem geleverd. Dit modem is makkelijk te installeren; volg de meegeleverde instructie op en je hebt het modem snel geïnstalleerd. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om het modem door één van de monteurs te laten installeren.

Voordat je een internetabonnement af kunt sluiten, is het nodig om een postcodecheck uit te voeren. Aan de hand van deze postcodecheck kan je inzien of je van ADSL of van glasvezel gebruik kunt maken. Ook toont deze postcodecheck wat de maximale internetsnelheid op jouw adres is. Als je in een buitengebied woont, is de kans groot dat je iets trager internet hebt. Gelukkig heb je bij Budget altijd relatief snel en stabiel internet dankzij het KPN netwerk.