Budget-alles-in-1

Voordelig Internet, TV & Bellen

Contactgegevens

Klantservice

088 - 730 73 77

(Werkdagen 08:30 - 19:30 uur)
(Zaterdag 10:00 - 16:00)

Budget-alles-in-1 belooft minder. Ze beloven in het algemeen minder, minder gedoe en minder betalen. Op die manier kan deze relatief nieuwe internet provider het beste omschreven worden. Budget richt zich op het aanbieden van snel en stabiel internet tegen voordelige prijzen. Het internet kan eventueel ook gecombineerd worden met andere diensten, zoals vaste telefonie en televisie.

Inhoud

1. Over Budget-alles-in-1

2. De producten van Budget-alles-in-1

3. Alles-in-1 van Budget-alles-in-1

4. Internet & bellen van Budget-alles-in-1

5. Internet & TV van Budget-alles-in-1

6. Internet van Budget-alles-in-1

7. De voordelen van Budget-alles-in-1

8. Internet vergelijken en afsluiten bij Budget-alles-in-1

Over Budget-alles-in-1

Voor budget-alles-in-1 bestond was er Budget Energie. Budget Energie is de energieleverancier van meer dan één miljoen mensen in Nederland. Nadat dit concept aan sloeg, bedachten de ontwikkelaars dat ze zich ook op andere digitale diensten konden gaan richten. Het levende gevolg hiervan is Budget Thuis. Budget Thuis is nu de verzamelnaam van Budget Energie, Budget Mobiel en dus ook Budget-alles-in-1. Hiermee is het mogelijk om te genieten van internetabonnementen, televisie abonnementen en vaste telefonie abonnementen tegen voordelige tarieven. Bij Budget-alles-in-1 draait alles om minder, minder en nog eens minder. De provider wil het simpelweg zo makkelijk mogelijk voor je maken.

De producten van Budget-alles-in-1

Bij Budget-alles-in-1 heb je de keus uit de volgende producten:

Alles-in-1 van Budget-alles-in-1

Bij Budget-alles-in-1 is het mogelijk om je eigen alles-in-1 pakket samen te stellen. Het internet binnen dit pakket maak je gebruik van het KPN netwerk. Dankzij dit netwerk is het internet in staat om hoge snelheden te behalen. Bovendien heb je de keus tussen Glasvezel internet of ADSL. Een groot voordeel van Glasvezel is dat je wel tot 500 Mb/s aan up- en downloadsnelheid kunt krijgen. Ook op het gebied van tv heb je meer dan voldoende mogelijkheden. Je kunt namelijk zelf zenders en extra tv-pakketten toevoegen. Tot slot behoort een vaste telefoonlijn ook nog tot het alles-in-1 pakket.


Om van een nóg lagere prijs te genieten, kan je de diensten van Budget gaan combineren. Je kunt bijvoorbeeld ook voor Budget Mobiel en Budget Energie kiezen. Als je die keuze maakt, krijg je nog een mooie korting op het maandelijkse tarief.

Lees meer over Alles-in-1 van Budget-alles-in-1

Internet & bellen van Budget-alles-in-1

Voor het internet maakt Budget-alles-in-1 gebruik van het razendsnelle KPN netwerk. Dankzij dit netwerk ben je verzekerd van snel en stabiel internet. Bovendien heb je bij het samenstellen van het pakket de keus uit verschillende mogelijkheden: glasvezel of ADSL. Tot slot kan je zelf ook nog bepalen wat de maximale snelheid van jouw internet moet zijn. Logischerwijs geldt hierbij; hoe hoger de snelheid, hoe hoger het maandbedrag komt te liggen. Om gebruik te kunnen maken van het internet krijg je een Experia Box V10 geleverd. Indien gewenst kan een monteur van Budget deze voor je installeren, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Als je zelf aan de slag gaat, kan je de duidelijke handleiding als leidraad gebruiken.


Daarnaast biedt Budget-alles-in-1 ook meerdere mogelijkheden aan op het gebied van vaste telefonie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor onbeperkt bellen naar vaste nummers, onbeperkt bellen naar mobiele nummer of onbeperkt bellen naar het buitenland. Door deze mogelijkheden kan je het pakket volledig naar eigen wens samenstellen. Om het nog iets mooier te maken; bij Budget kan je ook je eigen nummer behouden.

Lees meer over internet & bellen van Budget-alles-in-1

Internet & TV van Budget-alles-in-1

Wil je te allen tijde van jouw favoriete series op Netflix kunnen genieten? Wil je razendsnel en stabiel internet hebben? Wil je een uitgebreid zenderaanbod hebben? Als je op deze vragen ja geantwoord hebt, kan je je hart ophalen bij Budget. Bij deze provider is het namelijk mogelijk om je eigen internet & tv abonnement samen te stellen. Je bepaalt zelf wat de internetsnelheid moet zijn en welke tv zenders in het pakket opgenomen moeten zijn.


Op het gebied van de televisie heb je ook onwijs veel keus. Je bepaalt namelijk zelf welke zenders in het pakket opgenomen worden. Daarbij kan je ook gebruik maken van Interactieve televisie; ook dit verloopt via het netwerk van KPN. Bij het aangaan van een internet & tv abonnement krijg je 1 tv-ontvanger gratis meegeleverd. Wil je meer tv-ontvangers in huis hebben? Deze kan je voor € 4,00 per maand per ontvanger bestellen.

Lees meer over internet & tv van Budget-alles-in-1

Alleen internet van Budget-alles-in-1

Heb je geen behoefte aan een uitgebreid alles-in-1 pakket? Wil je alleen maar een internetabonnement afsluiten? Ook dat is mogelijk bij de provider Budget. Deze provider maakt gebruik van razendsnel internet en stelt je in staat om zelf je internet abonnement samen te stellen.


Budget-alles-in-1 maakt gebruik van het KPN netwerk, waardoor je van razendsnel en stabiel internet uit kunt gaan. Bovendien heb je de keus uit meerdere snelheden. De snelheid is onder andere afhankelijk van het internet waar je voor kiest; ADSL of glasvezel. Kies de gewenste internetverbinding, kies de gewenste snelheid en profiteer van een laag maandbedrag.Het internet heeft een maximale snelheid van 20 Mb/s. Dankzij deze snelheid kan je series en films op Netflix in de hoogste kwaliteit streamen. Ook kan je probleemloos gebruik maken van apps zoals Spotify en YouTube. Het internet werkt simpelweg snel en is super stabiel. Dit is onder meer te danken aan het feit dat Tele2 met een ADSL verbinding werkt. Zij bieden (nog) geen Glasvezel internet aan.

Lees meer over internet van Budget-alles-in-1

De voordelen van Budget-alles-in-1

Door een internetabonnement bij Budget aan te sluiten, profiteer je van enkele voordelen. Zo ben je verzekerd van snel en stabiel internet ,terwijl je hier niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Bovendien kan je van extra korting genieten indien je ook een energieabonnement bij Budget afsluit.

Internet vergelijken en afsluiten bij Budget-alles-in-1

Wil je de verschillende internet abonnementen van Budget-alles-in-1 met elkaar vergelijken? Daarvoor ben je bij onze website op het juiste adres. Je kunt bij ons alle internet abonnementen van budget-alles-in-1 en alle providers vergelijken.