KPN

Internet, mobiel, TV, entertainment en meer.

Contactgegevens

Klantservice

0800-0403

Klantservice zakelijk

(24/7 bereikbaar)

0800 0105

Mobiel onbeperkt internet abonnement van KPN

Weet je van jezelf dat je onwijs veel data gebruikt? Ben je bijvoorbeeld de hele dag met je smartphone in de weer en kijk je daarbij ook video’s of laad je veel afbeeldingen?

In deze gevallen heb je behoefte aan een onbeperkt internet mobiel abonnement. Bij KPN ben je aan het juiste adres om een dergelijk abonnement af te sluiten.

KPN heeft een dergelijk abonnement de naam ‘Unlimited Data’ meegegeven. Hierbij heb je ongelimiteerde data, maar conform Europese richtlijnen is deze vastgesteld op 22 GB. Het internet is dus niet volledig gelimiteerd. Houd daar goed rekening mee.

Bij het samenstellen van een KPN mobiel abonnement kan je de keuze maken voor Unlimited data. Dit is ook mogelijk bij het afsluiten van een Sim Only abonnement. Als je voor een abonnement inclusief mobiel kiest, kan je het abonnement volledig zelf samenstellen bij KPN. Je kunt dus voor het onbeperkte internet mobiel abonnement kiezen, maar je kunt ook zelf bepalen wat de hoeveelheid belminuten/sms’jes dient te worden. Dit doe je makkelijk via de website in te loggen of te bellen naar: 0800-0402.

Je kunt bij een KPN Onbeperkt internet mobiel abonnement ook nog voor extra diensten kiezen. Denk hierbij aan een verzekering of van Spotify Premium. Door een samenwerking met Spotify is KPN in staat om korting aan te bieden op de maandprijs van Spotify. Als je veelvuldig muziek streamt terwijl je onderweg bent, vormt dit dus een gouden combinatie met het KPN onbeperkt internet mobiel abonnement.

Het abonnement is bij KPN maandelijks aanpasbaar en je hebt nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je afzien van het verlengen c.q. afsluiten van een onbeperkt internet mobiel abonnement. Je kunt je abonnement makkelijk aanpassen door in te loggen op de website of via de KPN App.