KPN

Internet, mobiel, TV, entertainment en meer.

Contactgegevens

Klantservice

0800-0403

Klantservice zakelijk

(24/7 bereikbaar)

0800 0105

Mobiel onbeperkt bellen abonnement van KPN

Ben je een liefhebber van onbeperkt bellen? Wil je met al jouw vrienden, familieleden en collega’s dagelijks in contact blijven? In dat geval is het aan te raden om voor een KPN onbeperkt bellen mobiel abonnement te kiezen.

Een dergelijk abonnement bevat onbeperkt bellen en sms’en. Het mooie bij KPN is dat je hier géén meerprijs voor hoeft te betalen. Elk mobiel abonnement dat je afsluit, heeft al standaard onbeperkt bellen en sms’en. Als je daar geen behoefte aan hebt, kan je voor 150 belminuten/sms’jes kiezen. In dat geval krijg je een korting op het maandtarief.

Het onbeperkt bellen is bij zowel een standaard mobiel abonnement als bij Sim Only mogelijk. Je bent bij KPN dus ook aan het juiste adres om een mobiel in combinatie met een mobiel abonnement aan te schaffen. De kosten voor de mobiel worden meegenomen in het maandtarief, waardoor je maandelijks voor het aflossen van de mobiel betaald én voor het gebruik maken van de mobiel.

Bij het samenstellen van een KPN onbeperkt bellen mobiel abonnement heb je de keus uit meerdere varianten. Je kunt kiezen uit verschillende internetbundels, variërend van 0 GB tot aan unlimited data. Daarnaast kan je ook nog voor één van de verzekeringen kiezen, kan je zelf de looptijd van het abonnement betalen en kan je korting krijgen op een Spotify Premium abonnement. Na het afsluiten van een KPN onbeperkt bellen mobiel abonnement heb je nog 14 dagen bedenktijd én kan je het abonnement maandelijks aanpassen. Veranderingen in je leven kan je dus direct doorvoeren in het mobiel abonnement van KPN.