KPN

Internet, mobiel, TV, entertainment en meer.

Contactgegevens

Klantservice

0800-0403

Klantservice zakelijk

(24/7 bereikbaar)

0800 0105

Mobiel abonnement met telefoon van KPN

Een wereld zonder smartphone is niet meer voor te stellen. Om optimaal gebruik van een smartphone te kunnen maken, heb je uiteraard wel een mobiel abonnement nodig. Voor een snel en uitgebreid mobiel abonnement ben je bij KPN aan het juiste adres.

Bij één van de grootste providers van ons land heb je namelijk bijzonder veel keus. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sim-only abonnement, maar je kunt ook een abonnement inclusief mobiel afsluiten. In dat geval betaal je enerzijds voor de mobiel en anderzijds voor het mobiel abonnement.

Binnen de mobiel abonnementen van KPN is een belangrijke rol weggelegd voor vast bellen en voor internet. Zo kan je bijvoorbeeld voor een KPN onbeperkt internet mobiel abonnement kiezen of voor een KPN onbeperkt bellen mobiel abonnement.

Bij het samenstellen van een KPN mobiel abonnement heb je meer dan genoeg keuze. Je kunt namelijk zelf de looptijd van het abonnement bepalen, maar ook het aantal belminuten, het aantal sms’jes en de hoeveelheid internet data. Aangezien we steeds vaker films van YouTube en Netflix streamen, is de vraag naar een grote hoeveelheid data ook steeds verder toegenomen. Hier heeft KPN op ingespeeld door bijvoorbeeld 10 GB, 20 GB of unlimited data aan te bieden.

Je hebt daarnaast ook nog de mogelijkheid om een extra verzekering af te sluiten. Je kunt bijvoorbeeld een ToestelVerzekering Schade of een ToestelVerzekering Totaal. Voor een extra bedrag per maand is je mobiel beschermd tegen bijvoorbeeld diefstal, verlies of schade. Tot slot kan je bij een KPN mobiel abonnement ook nog voor Spotify Premium kiezen. KPN werkt met Spotify samen, waardoor je van een korting op het Spotify maandbedrag kunt genieten.