KPN

Internet, mobiel, TV, entertainment en meer.

Contactgegevens

Klantservice

0800-0403

Klantservice zakelijk

(24/7 bereikbaar)

0800 0105

Al lange tijd is KPN één van de grootste providers van ons land. De provider heeft een uitgebreid aanbod van verschillende diensten. Deze diensten kunnen allemaal op een professionele en hoogwaardige manier uitgevoerd worden dankzij het razendsnelle en stabiele KPN netwerk. Ook op het gebied van mobiele abonnementen heeft KPN veel te bieden.

Inhoud

1. Over KPN

2. De producten van KPN

3. Losse mobiel van KPN

4. Mobiel abonnement met telefoon van KPN

5. Mobiel onbeperkt internet abonnement van KPN

6. Mobiel onbeperkt bellen abonnement van KPN

7. De voordelen van KPN

8. KPN mobiel abonnementen vergelijken en afsluiten

Over KPN

Halverwege de 19e eeuw zag KPN het levenslicht doordat de overheid nationale telegraafverbindingen aan ging liggen en ging exploiteren. Door de opkomst van de telefonie was er behoefte aan een provider, waarbij het bedrijf PTT een belangrijke rol op zich nam. Dit bedrijf was in handen van de overheid, tot 1 januari 1989. Op dat moment werd het bedrijf verzelfstandigd, waarbij ook direct de naam aangepast werd naar KPN. Sindsdien levert KPN, onder eigen vleugels, onwijs veel verschillende diensten aan. Momenteel biedt het bedrijf echter onwijs veel op het gebied van telefonie aan.

Losse mobiel van KPN

Wil je graag een nieuwe telefoon, maar heb je geen behoefte aan een bijbehorend mobiel abonnement? Dan is het helaas niet mogelijk om een losse mobiel bij KPN aan te schaffen. Wat je wel kunt doen, is een losse telefoon bij een externe partij aan te schaffen en vervolgens voor een Sim Only abonnement bij KPN te kiezen. Het aanschaffen van een losse mobiel bij KPN is dus niet mogelijk.

Lees meer over Losse mobiel van KPN

Mobiel abonnement met telefoon van KPN

De kans is behoorlijk groot dat je gedurende een dag veelvuldig met je telefoon bezig bent. Voor zakelijke doeleinden, voor vermaak en voor bijvoorbeeld het navigeren kan je jouw mobiele telefoon gebruiken. Voordat het zover is, moet je uiteraard wel een telefoon aanschaffen en een mobiel abonnement afsluiten. Daarvoor heb je bij KPN voldoende keus; je kunt namelijk uit meerdere mobiele abonnementen met telefoon bij KPN kiezen.

Deze provider biedt alle gangbare telefoons aan in combinatie met verschillende internet abonnementen. Voordeel daarbij is dat je het abonnement volledig zelf samen kunt stellen. Je bepaalt dus zelf wat de looptijd wordt, wat de maandelijkse betaling wordt en voor welke bundels je gaat kiezen. Zo kan je onder meer voor onbeperkt internet en/of onbeperkt bellen kiezen. Bij alle mobiele abonnementen van KPN maak je in ieder geval gebruik van het betrouwbare en stabiele KPN netwerk.

Lees meer over Mobiele abonnementen met telefoon van KPN

Mobiel onbeperkt internet abonnement van KPN

Wil je graag onbeperkt op je mobiel video’s kunnen streamen? Wil je graag oneindig gebruik van mobiele data maken? Dan is dat mogelijk; je kunt bij KPN namelijk voor een mobiel onbeperkt internet abonnement kiezen.

Lees meer over Mobiel onbeperkt internet van KPN

Mobiel onbeperkt bellen abonnement van KPN

Ben je een liefhebber van bellen? Bel je regelmatig met je ouders, vrienden of collega’s? In dat geval is een mobiel abonnement met onbeperkt bellen interessant. Ook op dat gebied levert KPN meerdere unieke én interessante mobiel abonnementen aan.

Lees meer over Mobiel onbeperkt bellen van KPN

De voordelen van KPN

Onder meer dankzij het verleden heeft KPN tegenwoordig de beschikking over een stabiel en snel netwerk. Dankzij dit hoogwaardige netwerk kan je moeiteloos, overal en altijd gebruik maken van je mobiel. Je hebt overal goed bereik en kunt overal gebruik maken van razendsnel internet op je mobiel.


Bovendien weet KPN de prijzen relatief laag te houden. Voor mobiel abonnementen met een lage prijs-kwaliteitsverhouding zit je bij KPN dus goed.

KPN mobiel vergelijken en afsluiten

Binnen het assortiment van KPN heb je de keus uit verschillende soorten mobiele abonnementen. Via onze website krijg je inzicht in het totale aanbod en kan je de verschillende abonnementen met elkaar vergelijken. Je kunt vervolgens het gewenste abonnement rechtstreeks hieronder afsluiten.