Hollandsnieuwe

Altijd scherp geprijsd

Contactgegevens

Klantservice

0900-0324

(9.00 tot 18.00 uur)

In Nederland heb je voor het afsluiten van een mobiel abonnement meer dan genoeg keuzes. Verschillende providers zijn in Nederland actief; al deze providers weten hoge kwaliteit aan te bieden en zijn in staat om veel verschillende soorten mobiel abonnementen aan te bieden. Dat geldt óók voor Hollands Nieuwe.

Inhoud

1. Over Hollandsnieuwe

2. De producten van Hollandsnieuwe

3. Losse mobiel van Hollandsnieuwe

4. Mobiel abonnement met telefoon van Hollandsnieuwe

5. Mobiel onbeperkt internet abonnement van Hollandsnieuwe

6. Mobiel onbeperkt bellen abonnement van Hollandsnieuwe

7. De voordelen van Hollandsnieuwe

8. Hollandsnieuwe mobiele abonnementen vergelijken en afsluiten

Over Hollandsnieuwe

De provider Hollandsnieuwe is onderdeel van de welbekende Vodafone Libertel groep. Deze groep heeft meerdere Mobile Virtual Network Operators in hun bezig, waaronder Hollands Nieuwe. In Nederland richt deze provider zich volledig op de sim-only markt. In 2011 werd de provider door Vodafone opgericht en sindsdien heeft het een mooie groei door weten te maken. Behalve de Sim Only abonnementen ben je bij Hollandsnieuwe ook aan het juiste adres voor het samenstellen van een mobiel abonnement inclusief een mobiel.

Producten Hollandsnieuwe

Bij Hollandsnieuwe ben je aan het juiste adres voor het afsluiten van de volgende abonnementen:

Losse mobiel van Hollandsnieuwe

Heb je geen behoefte aan een mobiel abonnement, maar wil je enkel en alleen een losse telefoon aanschaffen? Dat is helaas niet mogelijk bij Hollands Nieuwe. Als je een telefoon bij deze provider aanschaft, gaat dit altijd in combinatie met een abonnement.

Lees meer over Losse mobiel van Hollandsnieuwe

Mobiel abonnement met telefoon van Hollandsnieuwe

Ben je toe aan een nieuwe telefoon? Ben je daarbij op zoek naar een prijstechnisch interessant telefoon abonnement? Dan ben je bij Hollandsnieuwe zeker aan het juiste adres. Deze provider biedt namelijk uiteenlopende abonnementen met toestellen aan. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten bundels, maar ook uit verschillende soorten telefoons. Eigenlijk alle telefoons van de gangbare merken zijn verkrijgbaar bij Hollands Nieuwe.

Lees meer over Abonnement met toestel van Hollandsnieuwe

Mobiel onbeperkt internet abonnement van Hollandsnieuwe

Bij Hollandsnieuwe ben je deels in staat om een onbeperkt internet mobiel abonnement af te sluiten. Je kunt namelijk voor maximaal 6000 MB per maand gaan. Dat is behoorlijk veel, maar het is niet onbeperkt zoals je dat bij andere providers wel tegen komt.

Lees meer over Mobiel Onbeperkt internet abonnement van Hollandsnieuwe

Mobiel onbeperkt bellen abonnement van Hollandsnieuwe

Wil je graag onbeperkt bellen? Dat is wél mogelijk bij Hollands Nieuwe. Voor een minieme meerprijs per maand kan je kiezen voor een onbeperkt bellen mobiel abonnement. In dat geval heb je ook een onbeperkt aantal sms’jes.

Lees meer over Mobiel Onbeperkt bellen abonnement van Hollandsnieuwe

De voordelen van Hollandsnieuwe

Bij Hollandsnieuwe ben je aan het juiste adres voor het afsluiten van een Sim Only abonnement. Deze provider heeft zich in dit vakgebied gespecialiseerd, zodat je nu van een beste prijs-kwaliteitsverhouding kunt genieten. Ondertussen ben je ook verzekerd van een perfecte werking, aangezien Hollandsnieuwe gebruik maakt van het betrouwbare en stabiele Vodafone netwerk.

Mobiel vergelijken en afsluiten van Hollandsnieuwe

Op internet-vergelijk.com ben je aan het juiste adres voor het vergelijken van alle internet mobiel abonnementen. Je kunt bij ons de verschillende abonnementen van Hollandsnieuwe inzien, samenstellen en vergelijken. Heb je het gewenste mobiel abonnement gevonden? Dan kan je deze direct via onze website afsluiten.