Vodafone

De beste sim only en toestel deals - supersnel 4G ...

Contactgegevens

Klantservice

0800-0094

(Open tot 0800-0094)

Mobiel onbeperkt bellen abonnement van Vodafone

Wil je graag continue in contact blijven met je vrienden, collega’s en/of familie? In dat geval heb je hoogstwaarschijnlijk behoefte aan een onbeperkt bellen mobiel abonnement.

Dankzij een dergelijk abonnement ben je in staat om naar hartenlust te bellen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een hoge eindafrekening. Bij Vodafone ben je in ieder geval aan het juiste adres voor een onbeperkt bellen mobiel abonnement.

Bij Vodafone kan je zelf een mobiel abonnement samenstellen, waarbij je uit verschillende internetbundels kunt kiezen. Bij 4 van de 7 internetbundels heb je standaard onbeperkt bellen in het mobiel abonnement. Dit betekent je dat van een bepaalde internetbundel (bijvoorbeeld 10 GB) kunt genieten en daarbij ook profiteert van onbeperkte belminuten. Hier betaal je een vast bedrag voor, waarbij je ook nog van een extra korting kunt genieten. Deze extra korting krijg je op het moment dat je al klant bij Ziggo bent. Dankzij de fusie van Vodafone en Ziggo kan je van een interessante maandelijkse korting genieten.

Stel dus zelf je mobiel abonnement samen en geniet van onbeperkt bellen. Je kunt bij het samenstellen van een mobiel ook zelf bepalen hoeveel je aan wilt betalen voor het toestel, hoe lang de contractduur moet zijn (1 of 2 jaar) en uiteraard ook voor welke mobiel je wilt gaan. Alle gangbare smartphones zijn in het assortiment van Vodafone aanwezig, waarbij je ook nog tussen allerlei kleuren en uitvoeringen kunt kiezen. Al met al kan je het Vodafone onbeperkt bellen mobiel abonnement volledig naar eigen wens maken.