Vodafone

De beste sim only en toestel deals - supersnel 4G ...

Contactgegevens

Klantservice

0800-0094

(Open tot 0800-0094)

Mobiel abonnement met telefoon van Vodafone

Eigenlijk kan tegenwoordig niemand meer zonder een smartphone en zonder internet. Om optimaal gebruik van je mobiel te kunnen maken, is het aan te raden om het passende abonnement uit te kiezen.

Bij Vodafone heb je de keus uit meerdere mobiel abonnementen, waarbij je sowieso gebruik maakt van het hoogwaardige Vodafone netwerk.

Het netwerk van Vodafone is door de jaren heen flink verbeterd en heeft zodoende een perfecte dekking. Het netwerk is stabiel, snel en kan in alle uithoeken van ons land moeiteloos gebruikt worden.

Bovendien ben je bij Vodafone in staat om het abonnement volledig zelf samen te stellen. Je kunt bepalen voor welke internetbundel je gaat en je kunt bepalen hoeveel belminuten/sms’jes je per maand hebt. Daarnaast kan je ook nog bepalen wat de contractduur van het mobiel abonnement moet worden. Om het helemaal af te maken, kan je ook nog kiezen tussen een Sim Only abonnement of een mobiel abonnement inclusief een mobiel. Je betaalt dan maandelijks een vast bedrag aan aflossing voor de mobiel.

Bij Vodafone heb je de keus uit telefoons van alle merken. Huawei, Samsung en Apple; al deze merken zijn vertegenwoordigd in het aanbod van Vodafone. Kies je gewenste mobiel, kies voor de gewenste bundels en maak uiteindelijk het mobiel abonnement compleet naar eigen wens. Heb je toevallig thuis internet van Ziggo? In dat geval profiteer je van een extra korting. Na de fusie tussen Vodafone en Ziggo biedt het bedrijf namelijk voor bestaande Ziggo klanten een extra korting aan. Door deze korting wordt het maandtarief voor je Vodafone mobiel abonnement nog iets lager.