Tele2

Alles voor mobiel, vaste telefonie, internet & TV

Contactgegevens

Klantservice

0800-1242

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Storingen

+31 (0)20 – 750 1611

werkdagen 8.00 – 21.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur

Mobiel onbeperkt internet abonnement van Tele2

Ben je dagelijks druk in de weer met je smartphone? Heb je veel internet nodig omdat je veel video’s streamt, omdat je veel muziek luistert of omdat je dagelijks via je mobiel aan het navigeren bent?

In deze gevallen is het interessant om naar een Tele2 Onbeperkt internet mobiel abonnement uit te kijken. Deze abonnementen stellen je in staat naar hartenlust te internetten.

Bij Tele2 heb je in de basis keus tussen enkele databundels. Als je voor de Unlimited Databundel kiest, ben je verzekerd van onbeperkt internet. Je kunt naar hartenlust streamen, internetten en het onderste uit de kan halen van jouw smartphone. Wie wilt dat nou niet? Bijkomend voordeel is dat deze internetbundels in combinatie met alle smartphones kunnen en ook nog te combineren zijn met andere bundels en opties. Bij Tele2 hebben alle mobiel abonnementen een contractduur van 24 maanden. Maar, voor een kleine meerprijs kan je er voor kiezen om het abonnement maandelijks op te zeggen. In dat geval kies je voor de optie ‘Maandelijks opzegbaar’. Daarnaast heb je bij Tele2 de keus tussen alle gangbare mobiels. Daarbij kan je ook nog kiezen tussen verschillende uitvoeringen en kleuren.

Om het helemaal af te maken, kan je ook nog de maandelijkse toestelkosten naar eigen wens maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoge eenmalige aanbetaling, waardoor het maandbedrag een stukje lager wordt. Door deze mogelijkheden kan je een Tele2 onbeperkt internet mobiel abonnement volledig naar eigen wens maken. Bij het afsluiten van een dergelijk abonnement geniet je van nummerbehoud en kan je binnen 14 dagen alsnog afzien van het abonnement.