Tele2

Alles voor mobiel, vaste telefonie, internet & TV

Contactgegevens

Klantservice

0800-1242

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Storingen

+31 (0)20 – 750 1611

werkdagen 8.00 – 21.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur

Mobiel onbeperkt bellen abonnement van Tele2

Woon je ver weg van je familie en wil je dagelijks met hen in contact blijven? Of bel je graag met vrienden, vriendinnen en/of collega’s?

In dat geval is het aan te raden om voor een Tele2 onbeperkt bellen mobiel abonnement te kiezen. Met een dergelijk abonnement heb je geen omkijken meer naar het aantal belminuten, terwijl je ook nog geniet van prima voordelen en het hoogwaardige netwerk waar Tele2 gebruik van maakt.

Bij Tele2 gaat een onbeperkt bellen mobiel abonnement altijd in combinatie met een bepaalde databundel. Op deze manier ben je in staat om het gehele bellen mobiel abonnement naar eigen wens te maken. Hierbij heb je altijd een contractduur van 24 maanden, maar je kunt er wel voor kiezen om ‘Maandelijks opzegbaar’ aan te vinken. In dat geval kan je maandelijks nog het abonnement opzeggen of aanpassen. Ideaal!

Ook kan je nog het gewenste toestel, in de gewenste kleur en uitvoering, aanvinken. Hierbij kan je ook nog kiezen welke aanbetaling je voor het toestel wilt doen. Des te hoger de eenmalige aanbetaling is, des te lager de maandelijkse kosten voor het abonnement zijn. Dankzij alle mogelijkheden ben je bij Tele2 in staat om het onbeperkt bellen mobiel abonnement volledig naar eigen wens te maken. Dankzij de voordelige tarieven, de hoogwaardige service en het betrouwbare netwerk geniet je hier met volle teugen van. Ondertussen geniet je dus ook nog van onbeperkt bellen.