T-Mobile

Beste netwerk van Nederland‎

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Mobiel onbeperkt bellen abonnement van T-Mobile

Bel je graag dagelijks met vrienden, familie en/of collega’s? In dat geval is het aan te raden om voor een T-Mobile onbeperkt bellen mobiel abonnement te kiezen.

Bij deze abonnementen kan je naar hartenlust bellen en hoef je geen rekening te houden met mogelijke extra kosten. Bij T-Mobile kan je uit verschillende abonnementen kiezen, zodat het abonnement altijd volledig aansluit op je wensen en behoeften.

Bij T-Mobile heb je de keus uit allerlei mobiels; alle gangbare mobiels zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Vervolgens kan je voor één van de onbeperkte belbundels te kiezen. Deze belbundels gaan altijd hand in hand met een bepaalde internetbundel. Je kunt bij T-Mobile namelijk óók voor een onbeperkte internetbundel kiezen. Bij de onbeperkte belbundel hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken over het aantal belminuten. Bovendien ben je verzekerd van het stabiele netwerk van T-Mobile. Dankzij dit netwerk heb je eigenlijk in het gehele land een perfecte dekking en kan je dus naar hartenlust bellen.

Bij het afsluiten van een T-Mobile onbeperkt bellen mobiel abonnement kan je gebruik maken van nummerbehoud. Bij eventuele vragen staat de T-Mobile graag voor je klaar. De medewerkers van de klantenservice kunnen je van de gewenste informatie (en ook advies) voorzien.

Kies bij het samenstellen van het abonnement voor de gewenste contractduur en de gewenste toestelbetaling. Bij een T-Mobile mobiel abonnement dien je namelijk een bepaald bedrag voor de mobiel te betalen. Als je besluit om de mobiel na afloop van de contractduur te recyclen, krijg je hier een korting voor op het maandtarief. Na afloop van de contractduur dien je vervolgens de mobiel terug te geven aan T-Mobile of over te nemen voor het vooraf afgesproken bedrag.