Hollandsnieuwe

Altijd scherp geprijsd

Contactgegevens

Klantservice

0900-0324

(9.00 tot 18.00 uur)

Mobiel Onbeperkt bellen abonnement van Hollandsnieuwe

Bij Hollandsnieuwe ben je aan het juiste adres voor het samenstellen van een mobiel abonnement. Je kunt daarbij kiezen voor een abonnement inclusief een mobiel of voor een Sim Only abonnement.

Bij beide abonnementsvormen kan je in ieder geval volledig zelf het pakket samenstellen. Eén van de mogelijkheden die je daarbij hebt, is om voor onbeperkt bellen te gaan.

Voor een minieme meerprijs krijg je per maand namelijk onbeperkt bellen. In dat geval kan je zonder enige zorgen bellen naar alle nummers in Nederland én in de Europese Unie. Je hoeft dan niet bang te zijn voor een extra rekening, aangezien je voor onbeperkt bellen gekozen hebt. Het mooie bij Hollands Nieuwe is dat je dit mobiel abonnement ook maandelijks weer aan kunt passen. Het abonnement verandert dus met je als je bepaalde veranderingen in je leven hebt.

De relatief nieuwe provider Hollandsnieuwe is onderdeel van Vodafone. Dit betekent dat je bij een onbeperkt bellen mobiel abonnement gebruik maakt van het betrouwbare Vodafone netwerk. Hierdoor ben je verzekerd van een prima dekking en kan je altijd en overal naar je vrienden, collega’s en/of familie bellen.

Bij het samenstellen van een Hollandsnieuwe onbeperkt bellen mobiel abonnement heb je volledige zeggenschap. Je bepaalt namelijk zelf de looptijd van het contract, de internetbundel en eventuele extra’s. Als je reeds klant van Ziggo bent, profiteer je ook nog van extra voordelen. Je krijgt in dat geval een korting op het maandtarief van je onbeperkt bellen mobiel abonnement.